Létezik, hogy a leendő anyósommal vívott néma harc annyira felőrölt, hogy erre vezethető vissza a kissé ellaposodott, majdnem megromlott kapcsolatom a vőlegényemmel?
Egyszerűen mindenbe beleszól, és ha ellent is mondunk, olyan mintha süket fülekre találna. És persze ki az, akin kitöltöm a dühömet? Hát a párom... szegény, én meg egyre csak utálatosabb vagyok vele, és néha úgy érzem addig kell megszabadulnom innen, amíg nem késő... akármennyire is szeretem őt...
Ráadásul most sokkal érzékenyebb is vagyok, talán ebből kifolyólag, nem tudom, de megtetszett más, és nem is tudok erőt venni magamon,hogy elfelejtsem, mert ez is egy menekülő útvonal... nincs ami ellensúlyozza az új érzést, mert itthon csak a negatív hatások érnek, és mindig az új felé hajt ez is. Elköltözni sajnos még nem tudunk, de félek, hogy teljesen megromlik a vőlegényemmel a kapcsolatunk.
Hat ha mar valaki megtetszett neked mikozben volegenyed van mar, akkor semmikepp ne hazasodjal vele ossze!
Nem tudom hogy az anyosod miatt romolhatott-e meg a kapcsolatod a volegenyeddel, vagy esetleg az lehet a gond, hogy mar nem vagytok szerelmesek egymasba, elmult a rozsaszin kod, es mar a mindennapi szurke hetkoznapokat elitek csak egyutt, ami ugye annyira mar nem elvezetes. Te tudod a valaszt, hogy anyos miatt van e gond koztetek, vagy te erzed-e ugy, hogy nem o lesz az a ffi akivel eleted vegeig egyutt tudnal elni.
Persze lehe anyos az oka a dolgoknak. De neked kellene erezned hogy mi a gond.
Ha ugy erzed, hogy nem tudnal orokre egyutt elni ezzel a fiuval, akkor nehogy hozzamenjel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!