Illene ajándékot adni a leendő sógornő gyerekeinek?
A gyerekeknek eddig is adtunk édességet pluszban, meg ha jöttek, mindig sütöttem valamit még. A szüleiktől mindig kapnak ajándékot, csak a nagyszülők ilyenek, hogy nem adnak. Legalábbis így tudom.
Párom nővére sokszor hozott zöldséget, lekvárt faluról, ezért is gondoltam, hogy esetleg viszonozni kéne.
Mennyi idősek a gyerekek? Valamilyen apróbb, pepecselős játéknak biztos örülnek, ami a koruknak is megfelel.
Ha nem nagyon kicsik, akkor a lego mindig jó ajándék, nemtől függetlenül.
Nagyon jó ötlet, hidd el a gyerekeket nem fogja érdekelni, hogy szokás-e ajándékot adni vagy sem. :) 2 dolog jutott eszembe: Édesség csomag naranccsal, vagy valami olcsóbb játék, esetleg tudd meg mi most a menő az ő köreikben. Én mx. 2000 forintot szánnék rá összesen.
Szerintem örülni fognak amúgy bárminek.
23N
Szerintem, ha Ő gondol Rátok apróságokkal, akkor karácsonykor egy kis meglepetés a gyerekeknek igenis szép dolog lenne Tőletek.
Nem kell nagy dologra gondolni szerintem sem..
Kisfiúnak autós kártya, a kislánynak meg hercegnős.. pl. és Ők már valószínűleg örülni is fognak. Egy gyereknek könnyű örömet okozni :)
L 23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!