Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Babánk született, de nem...

Babánk született, de nem érzem, hogy mi lennénk az elsők. Hogyan tudnám ráébreszteni, hogy neki az új családja kell, hogy a legfontosabb legyen?

Figyelt kérdés
Az idő nagy részében tűrhető a helyzet, de bizonyos esetekben nem a mi érdekeinket helyezi előtérbe-ha "otthon" kell a segítsége(más is megoldhatná helyette), rögtön ugrik, engem meg itt hagy a "pácban" a babával. Kéthetente mozdulok ki kb, de ezzel is problémája van. Nem akarom kritizálni a kapcsolatát a szüleivel, nem akarok megbántani senkit.
2009. márc. 29. 11:21
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Azt már nehéz lenne elérnem, hogy szó nélkül segítsen:)

De talán több beszélgetés után jutunk valami mindkettőnk számára elfogadható kompromisszumra. Én is pontosan így gondolkoztam ahogy te, csak nem jött össze a szülés után. Remélem neked ezentúl is lesz segítséged a férjed személyében, minden jót nektek, a picinek is!

2009. ápr. 1. 07:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!