Keseredtetek már el annyira hogy öngyilkossságra gondoltatok? Miert a csapbol is a vilmos herceg esküvöje folyik? Mért nem lehetek valakinek én a legfontosabb?
Igaza van az előttem szólónak. Valakinek biztosan te leszel a legfontosabb ember a világon!
Igen, én is voltam már annyira elkeseredve, sőt meg is próbálkoztam vele, amit nagyon bánok, mert mi lett volna ha...szóval ne gondolj ilyenekre, mert hidd el, hogy nem érdemes!
A hercegi esküvő meg már nemsokára elmúlik, szóval fel a fejjel! :)
Amugy megkérdezhetem, hogy mennyi idős vagy?
Ez nem 3 különböző kérdés lett volna? Mert kapcsolat nincs köztük, akárhogy is nézem! :S
1. Igen, gondoltam már én is erre, de rájöttem, hogy hülyeség!
2. Én már alig várom az esküvőt! Irigykedsz..
3. Lehetsz Te is valakinek a legfontosabb.
31:-(
és férjnél vagyok csak a férjemnek nem vagyok fontos. az exéért rajong még mindig utána fut stb.
nem tehetek róla hogy nem vagyok olyan szép hiába alig eszem a genetika genetika. kis mellel nagy csipővel nem tudok mit tenni meg csúnya arccal se.
de más nő van aki megtalálja akit imádnak ha nem topmodell tipus is én meg csak szenvedek.ugy szeretnek az egyedüli a kizárolagos a legfontosabb lenne valakinek aki elfogad olyannak amilyen vagyok és elfogult velem nem az exével:-(
Én még sohasem keseredtem el annyira, és nem tudok elképzelni olyat, hogy én ilyet tegyek.
Mert ők sztárocskák, de engem hidegen hagy az esküvő.
Nyugi, valakinek idővel te leszel a legfontosabb, te leszel a mindene!
Igen, sokszor, mert akkor minden összejött.
De te ne keseredj el, talán magadnak nem tetszel, de különbözőek vagyunk, lehet, hogy valakinek te vagy az álmomnő. :)
A kezedben van a változtatás joga, ha nem tetszik így az életed, akkor élj máshogyan. Fogadd el a külsődet, ez az első lépés.
Az meg, hogy a férjed az exéért van oda, egyrész elég érdekes, másrészt nem a te hibád szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!