Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan leckéztessem meg a bátyám?

Matekid kérdése:

Hogyan leckéztessem meg a bátyám?

Figyelt kérdés
Nemrég volt egy drogos ügye amit felfüggesztettel megúszott és megint mellettem szívja az anyagot (amikor elkezdett anyagozni én falaztam neki szóval nincsenek titkai)... valahogy meg akarom leckéztetni felejthetetlen élményt akarok neki adni arról hogy nincs több anyagozás, úgy gondoltam hogy miután beállva elaludt felkeltem, elkezdem folytogatni és azt mondom nincs több cucc, tippek?
2011. júl. 5. 00:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Amilyen állapotban a testvéred van, az nem nevetséges, hanem szomorú. Eljön az idő, hogy magadat is okolhatod, mert tudtál róla, s nem tettél ellene.
2011. júl. 5. 07:43
 12/13 anonim ***** válasza:
kamu. most ha valakinek tényleg bírósági ügye van, arról azért csak tudnak a szülők. másrészről meg soha, senkit nem lehet leszoktatni valamiről. nem tehet senki semmit, egy embert kivéve, aki csinálja. a többiek legfeljebb segíthetnek abban, hogy elérje amit akar. ha akarja.
2011. júl. 5. 08:31
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Fojtogatni? Hány éves vagy cica? Már ne is haragudj a stílusomért, de eszméletlenül agyatlannak kell lenned ahhoz, hogy ezzel akarod a tesódat leszoktatni a droghasználatról.

SZÓLJ A SZÜLEIDNEK! A család nem azért család mert anyu-apu-gyerekek egy fedél alatt élnek és egy a vezetéknevük.

A család azért család, hogy mindig segítsenek azon, akinek szüksége van rá. Ha huszadszorra szorul a tesód segítségre, akkor huszadszorra. Szerintem.

Természetesen van olyan, amikor teljesen menthetetlen egy illető, mert önmagán nem hajlandó segíteni, de igenis amíg van remény, és nem teljesen függő, addig segíteni KELL!

2011. júl. 5. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!