Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan leckéztessem meg a bátyám?

Matekid kérdése:

Hogyan leckéztessem meg a bátyám?

Figyelt kérdés
Nemrég volt egy drogos ügye amit felfüggesztettel megúszott és megint mellettem szívja az anyagot (amikor elkezdett anyagozni én falaztam neki szóval nincsenek titkai)... valahogy meg akarom leckéztetni felejthetetlen élményt akarok neki adni arról hogy nincs több anyagozás, úgy gondoltam hogy miután beállva elaludt felkeltem, elkezdem folytogatni és azt mondom nincs több cucc, tippek?
2011. júl. 5. 00:35
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
ja és nem szeretném hogy megtudják a szüleim, nem akarok balhét de sose szabad elfelejtenie amire figyelmeztetni fogom
2011. júl. 5. 00:35
 2/13 anonim ***** válasza:
95%

Hát fojtogatni azért nem kéne szerintem, hátha túl jól sikerül vagy beállva ő fojt meg téged...

Vedd el a cuccát és húzd le a WC-n.

2011. júl. 5. 00:41
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Már megint te?Hányszor teszed fel azt a kérdést még?
2011. júl. 5. 00:42
 4/13 A kérdező kommentje:
Lécci segitséél és ne szórakozzál
2011. júl. 5. 00:52
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Tízmillió-szoros nap van, úgyhogy csak pozitívan gondolkodj, és ne kívánj rosszat senkinek, mert vissza száll rád! ;)
2011. júl. 5. 00:55
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
cseréld ki az anyagot valami hasonlóra pl: haveromnak az összes cigijét telenyomkodtuk gyufafejekkel
2011. júl. 5. 00:57
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Fojtogatás,ennyi eszed van,a szüleidnek kéne szólni.Mert ha jól sikerül te mész a sittre.
2011. júl. 5. 01:09
 8/13 anonim válasza:
Folytogatni uristen nagyon debil vagy.. te amugy szerintem keves vagy ahhoz hogy a batyad lealljon foleg ha fuggo.. a folytogatasrol meg annyit hogy beallva tenyleg megsebesithet teged automatius emberi reakcio a edekezes plane ha felkelted esmeg beisvan drogozova.. inkabb szolj valakinek mert te tenyleg nemtehetsz semmit bocsi.
2011. júl. 5. 02:58
 9/13 anonim ***** válasza:
Kihívod rá a detoxot.
2011. júl. 5. 03:15
 10/13 anonim ***** válasza:
nem akarok szolni a szüleimnek???istenem,nöjj mar fel,mi van ha egy napon tul lövi magát a tesod es te tudtal rola hogy mit csinalt!!!sajat magad fogod hibaztatni,hogy nem szoltál a szüleidnek idöben,talán akkor még élhetne!!1gondolkodj mar ,es inkabb segits neki,hogy szolsz a szüleidnek,ök majd kiszedik ebböl a helyzetböl!!
2011. júl. 5. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!