A családomban "divat" a kapott bonbonokat másnak elajándékozni. Miért?
Nem csak a szüleim, hanem a mamámék, és a rokonok is ezt csinálják, hogy pl. a mama kap egy bonbont a keresztanyámtól, ő továbbadja anyu születésnapjára, anyu esetleg a testvére névnapjára...
és a bonbonok így körbe mennek, és ha egyszercsak v.ki úgy dönt, hogy megenné, és kibontja, jobb esetben tiszta fehéres már a csoki, rosszabb esetben romlott is a konyakmeggy, v. ami benne van. :D
nem bosszant, mulattat a dolog, de nem tudom megérteni :D miért nem lenne egyszerűbb, ha mindenki elfogyasztaná, amit kap, és venne helyette másikat (tellne rá, nem ez a baj) :D
csak már évek óta ezt csinálják...
20/L
Szia!
Mi az itallal vagyunk így:)!
A barátnőmék már mosolyogva mondták múltkor,hogy legközelebb megjelölik,hogy másikat adjunk:)!
Mi nem iszunk,mégis kapunk italt is,így az a legegyszerűbb,ha továbbadjuk!
ééééérdekes!!! Manapság tényleg divat bonbonokkal meglepni a rokonságot, pedig vannak, akik nem szeretik, mert túl édes. Vannak olyanok, amik nem elég ismert márkájúak, azoknak nem valami jó ízük van. Én gyerekkoromban szerettem a különböző ízű bonbonokat, de mára megváltozott az ízlésem. Csak a konyakos meggyeset szeretem.
És mint említettem, hogy nagyon édes, mi nem falnánk be egy nap alatt, hanem mindennap (vagy néhanapján) bekapunk egy falatot.
Ilyen buggyant bonbont már mi is kaptunk régen rokonoktól. Akkor most már értem honnan van :D
Én megeszem, hacsak nem valami ehetetlen fajta. De akkor sem adom tovább, mert csak úgy jövök rá, hogy ehetetlen-e, hogy felbontom.
Bár van a polcomon egy kámaszútra bonbon, pár éve már lejárhatott :D
Én úgy tudom, az az illendő, ha a kapott bobbont felbontják akkor,amikor kapják, és illik megkínálni belőle azt, aki hozta.
Amúgy, ha "fehér" a csoki, az nem minőségi hiba, csak a kakaóvaj csapódott ki. Ilyenbe simán belefuthatsz akkor is, ha boltban veszed meg. Amúgy a konyakmeggy sem tud megromlani. :) Bár valóban ciki, ha körbeér egy banbon. :)
Én is 20 évesen kezdtem el átnevelni a családomat ilyen téren, röpke 6 év alatt odáig jutottam, hogy minden ünnep dupla ünnep, mert mindenki örül annak, amit kap..xD
Tehát hajrá! Fiatal vagy, tele energiával, használd jóra! Hozd el az örömet a családodba..:D
Egyik ismerősöm megjárta ezt a bonbon témát.
A srác meg akarta kérni a csaj kezét. De valami frappáns dolgot akart kitalálni nem egyszerű leszel a feleségem dumát stb.
Vett egy szívecske alakú bonbont(amit a csaj szeretett) a közepéből kivette az egy darabot és a helyére tette a gyűrűt és szépen visszaragasztotta a szalagot.
Oda adta a csajnak az szépen megköszönte és elrakta. Gondolta a srác,hogy 1-2nap és úgyis előkerül e finom édesség és akkor lesz öröm. Ott volt a probléma, hogy a csaj tovább ajándékozta.
Volt az ismerősnél nagy meglepetés mikor meglátta a gyűrűt amit nem neki szántak:)
Így lebukott a lány is, a srác meg tanult a dologból, hogy néha az egyszerű "hagyományos" megoldásokkal többre megy, mint ilyen akciókkal:)
(amúgy jó ötlet volt, csak nem úgy sült el ahogyan szerették volna).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!