Az apósomnak mostanában folyton arra célozgat, hogy nekem mennyivel kisebb péniszem van, mint neki. Sajnos tényleg így van, az enyém 15 cm alatt van, az övé meg felette, sőt lehet, hogy a 20 centit közelíti. A nyáron együtt voltunk szaunában, ő akkor figyelhette meg. Azóta a család más tagjai előtt is az én szerszámom kicsiségén gyúnyolódik. Hogyan állítsam le?
Négyszemközt mondd meg neki, hogy fejezze be ezt a fajta összehasonlítgatást, mert nemcsak illetlen, amit csinál, de egyben a saját lányát is szégyeníti, lekicsinyli, hiszen ő ennyivel is beéri, amekkora neked van. Más részről világosítsd fel, hogy a méret semmit nem jelent, egyébként meg nem is annyira kicsi az a 15 centi "szaunaméret" Inkább neki van abnormális. Buta ember általában ilyesmivel és dán doggal, meg pittbullal kérkedik... Kérd meg a feleséged is, hogy kérje ki magának az apja ilyen fajta viselkedését!
2009. márc. 28. 18:26
2/13 anonim válasza:
Ha ez nem kamu kérdés,akkor az apósod nem egyszerűen beképzelt,hanem gusztustalan undorító alak lehet.Jóizlésű ember ilyet akkor sem említ meg még négyszemközt sem,ha valóban feltűnt neki a különbség.Hát még mások előtt.Ez egyszerűen szánalmas,magát alacsonyítja le ezzel a viselkedéssel.
Egyébként honnan tudjátok a pontos méreteket?Megbeszéltétek,vagy összemértétek?Mert gondolom a szaunában már bocsi,de nem álló farokkal voltatok.Lankadt állapotában meg nem igen lehet pontosan saccolni mekkora lesz állva.
Ha nem hagyja abba durva goromba módon teremts le a következő alkalomkor,talán észbe kap.
2009. márc. 28. 18:26
3/13 anonim válasza:
Hmm fura..hát megmondod,h h nem a méret számit..és nem csak te vagy 1dül akinek kicsi a mérete..ugyanis nem neki tetszel hanem lányoknak..:)azé ne gondoldja magárol h neki a legjobb fasza van ..pff
sztem ülj le és 4szemközben beszeélj vele..hogy minden más férfiakanak más a méretük..senki sem tökéltes.
2009. márc. 28. 18:30
4/13 anonim válasza:
Ha apósod nagyon nyomja a témát szólj neki vissza egyszer, lehetőleg olyankor amikor sokan hallják, hogy apuka ennyi idős korában is azt hiszi még, hogy a méret a lényeg?
2009. márc. 28. 18:41
5/13 anonim válasza:
Ez valami hajlam jele lehet nála, hogy mások nemi szervét nézegeti. Szerintem ez az ő számára kínos.
Egyébként mond meg neki (bár nem tudom, hány éves az após), hogy bármekkora is, Te még tudod használni. :)
2009. márc. 28. 19:41
6/13 anonim válasza:
Én még egyetlen családból sem hallottam, hogy két férfi erről egyáltalán csevegett volna - főleg após-vej viszonyban vagy apa-fiú kapcsolatban, max. testvéreknél tudnék ilyen elképzelni tinikorban. Szerintem ez gyerekes, undorító és beteges is. Arról nem beszélve, hogy olyannal kérkedik, amit senki sem tud befolyásolni, tehát nem is az ő érdeme, hogy neki nagyobb - nem mintha ez bármit is számítana. Mondd meg neki, hogy gyerekesen viselkedik és nem fogod hagyni, hogy ilyennel téged más családtagok előtt megalázzon. Ez tényleg nagyon durva...
2009. márc. 28. 20:19
7/13 anonim válasza:
Te meg kérdezd meg tőle olyankor a család többi tagja előtt, hogy miért foglalkozik annyit a te farkaddal, talán a sajátját már nem is tudja használni?
2009. márc. 28. 20:22
8/13 anonim válasza:
apuka nehezen viseli az öregedést, nem birja elviselni a fiatalságot...néha szólj be neki valami kis csipőset, hátha abbahagyja...
2009. márc. 28. 22:41
9/13 anonim válasza:
20:22 csatlakozom.
Jó nagy kretén lehet az öreg. Vajon örülne ha egy 25-ös dákóval hasítanád szét a kislányát?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!