Mit tegyek ha a barátom öccse gyűlöl, és szabotálja a kapcsolatunkat?
Sztem meg csakis az számít, hogy az adott kapcsolatban milyen az ember. Az, hogy mit tett vki a múltban, a legtöbb esetben nem oszt, nem szoroz a kapcsolatban... aki meg ezért lenéz titeket (öcs is meg a kisvárosi pletykásszájú barmok is), az hülye. Mert azért itt azért elég egyértelmű, hogy az egyéjszakás kapcsolataid NEM a kapcsolat alatt voltak, és nem csaltad meg az előző komoly barátodat. Lehet hogy nekem más az értékrendem, mint nektek, de sztem ha a család el akarja lehetetleníteni a másikat, akkor rohadtul nem a család áll az első helyen... én szintén választás elé állítanám a pasimat, hogy kit akar majd feleségül venni,m engem vagy az öccsét...
(még mielőtt vki nekem esne, soha nem volt egyéjszakás kalandom, nem vagyok ribanc sem, nem magamat védem látens, csak elmondtam a véleményem a szituval kapcsolatban... az meg felettébb érdekes dolog, hogyha egy pasi írta volna be, hogy ennyi meg ennyiegyéjszakás kapcsolata volt, tuti nem jött volna azután a kérdező-hozzászólás után egy komment sem, hogy fúúúú, mekkora ribanc, hogy "átment rajta az egész város" meg milyen egy szutyok... vagy azt mondta volna mki, hogy no problem, vagy hogy mekkora király vagy, haver...)
Vérrokont (öccs) nem lehet lecserélni.
Azt viszont simán meg lehet neki mondani, hogy "Ide figyelj öcsém! EZ ITT NEM A TE DOLGOD, NE UGASS BELE, VAGY A SZART IS KIVEREM BELŐLED!" -remélem sikerült finom, nőies stílusban érzékeltetnem, hogy mi lenne, ha az én párválasztásomba próbálna testvérem beleszólni. Az idősebb testvérnek jogai is vannak, és a fiatalabb testvér érzelmi zsarolása (mert a választás valójában ez), számomra undorító. Biztosan nem engednék neki, sőt, dafke lenne. :)
Igenis lehet mindent a maga helyén kezelni, és a párkapcsolat meg a vér szerinti családi kapcsolatok KÜLÖN kategória. Hiszen a párkapcsolat pont arról szól, hogy a gyerek elhagyja a szülei családját, akikhez addig hűséges volt, szót fogadott, alakít egy saját családot, ami ezután már megelőzi fontossági sorrendben a korábbi családját. (Ha úgy tetszik, az ifjú pár onnantól HŰTLEN lesz a korábbi kötődéseihez, családjukhoz.) Ez így van rendjén. Ha ezt egy kisöcsi nem érti, nem kell neki. Mert még kicsi. (Fejben mindenképpen.) De nem is szabad hagyni, hogy beleszóljon. Ez pedig a barátod dolga. Ha elég okos és felnőtt, magától is rájön majd erre. Remélhetőleg még addig, amíg együtt vagytok. Ha nem, akkor lehet, pont ezt kellett neki megtanulnia ebből a kapcsolatból...
kapcsolatom után kicsit elengedtem magam, és volt pár 1 éjszakás kalandom.
És kinek miköze hozzá ha valaki nincs kapcsolatban és kalandozik,attól még nem k*rva.Emiatt a hozáállás miatt van egyre több félrekefélés,Ja nem szólhatnak meg mert kapcsolatban élek,ja a külvilág felé,és közben b*szok kifelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!