Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a szív erősebb,...

Mit tegyek ha a szív erősebb, mint az ész?

Figyelt kérdés

Szakítani szeretnék a párommal, tudom hogy nem fog menni a jövőre nézve a kapcsolat. Mégis szeretem és nem tudom elengedni, nem vagyok határozott.

Ha voltatok ilyen szituba és tudnátok segíteni hálás lennék!

2011. júl. 4. 13:28
1 2
 11/17 anonim válasza:
Szerintem minél előbb szakítanod kellene, mert a féltékenység egyre jobban megmérgezi a kapcsolatot! Ezt tapasztalatból mondom, majdnem 5 évig éltem egy ilyen kapcsolatban, és nem mertem kilépni, mert szerelmes voltam, aztán már nem bírtam tovább, és szerencsére ki tudtam lépni. Akkor nem voltam biztos benne hogy jól döntöttem, fájt nagyon sokáig, de mára tudom hogy jól döntöttem, és jóval előbb meg kellett volna tennem ezt a lépést!
2011. júl. 4. 15:54
 12/17 anonim ***** válasza:
Én is ebben a helyzetben vagyok. én 21 a volt párom pedig 29. másfél évig voltunk együtt, de volt két nagyon rossz hónapunk ezért úgy döntöttem jobb lesz külön. Nagyon szeretem, ő volt az első szerelmem... Szerintem, 30 körüli férfi nem fog megváltozni, igazából én esélyt sem adtam neki hogy változtasson, mert próbálok mások hibájából tanulni. Most nagyon nehéz, hiányzik,de a közös jövőt sajnos nem látom. Remélem nem bánom meg ezt az egészet és évek múlva talán az igazi mellett úgy gondolom hogy jól döntöttem.
2011. júl. 4. 16:30
 13/17 anonim ***** válasza:
Én 7 évig voltam az exemmel, abból csak 2 évet lett volna szabad, örültem volna, ha az ész dönt. Mai napig nem értem, miért vesztegettem el még 5 évet az életemből.
2011. júl. 6. 12:57
 14/17 anonim ***** válasza:
Férfiszemmel azt mondom, h nem csoda, h a párod annyit csalódott a nőkben. Meglehetősen kiállhatatlan természete lehet, az elmondottak alapján. Hallgass az eszedre, és keres egy olyan embert, akivel könnyebb kijönni, és majd a szíved is meg fog nyugodni!
2011. júl. 6. 13:27
 15/17 anonim ***** válasza:
Csak egy dolgot tehetsz össze szorítod a fogadat veszel egy mély levegőt és kilépsz az életéből úgy hogy vissza sem nézel nem gondolkozol még csak levegőt sem veszel. Mert ha folyton megtorpansz az ajtóban soha nem tudsz elszakadni hiába tudod jól hogy szenvedni fogsz.
2011. júl. 6. 14:12
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképp vess véget ennek a kapcsolatnak, minél előbb, mert később csak rosszabb lesz.

Ahogy az egyik hozzászóló is írta, szorítsd össze a fogad és lépj, mond el neki, hogy te nem tudsz ebben a kapcsolatban maradni mert úgy látod a jövőben nem fog jól működni ez a kapcsolat. Te sem akarod megbántani, sem megcsalni, így jobbnak látod, hogy vége legyen.

Fiatal vagy még, ne dobd el magadtól az esélyt, hogy boldog legyél egy olyan férfival akivel megegyezik az értékrendetek! És a párodat se foszd meg a boldogságtól.

Tudom jól, hogy nehéz ez mind, de inkább előbb, mint utóbb.

Jelen pillanatban én is így vagyok a kapcsolatommal. Az eszem azt mondja lépjek ki belőle, mert nem leszek boldog. A szívem pedig, hogy szeretem csak nem tudom elfogadni a sok tulajdonságát, de viszont mellette egy biztos, részéről hűséges családunk lehetne. És attól félek, hogy én nem tudnék hűséges lenni hozzá. Pedig a párom megérdemli, hogy őszinte legyek vele. Mert tényleg megkapok tőle mindent, szeretete, hűséget, odaadást mindent amit csak egy nő kívánhat, de mégsem jó.

Szóval é is nagy beszélgetés előtt állok.

Sok sikert!

2011. júl. 6. 16:15
 17/17 anonim ***** válasza:

Ne várd meg míg nem csak kiabál veled féltékenységből,ne várd meg hogy elmarja a rokonaidat,barátaidat,bezárjon,a boltba ne engedjen le,megverjen mert nem tetszik a ruha amit felvettél,stb,mehettem párszor látleletért.Saját tapasztalat a féltékeny agresszív,kisebbségi komplexusos pasinál rosszabb átok nincs,és kilépni se könnyű egy ilyen mellől nekem egy évembe került,rendőségi ügy is lett belőle sajnos.

lépj amíg még tudsz,és nem sérülsz annyit.

29N

2011. júl. 6. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!