Ha biztos vagy benne, hogy nem fog menni, jobb most lépni. Én is voltam ilyen helyzetben, és az eszemre hallgattam végül is. Akkor nagyon nehéz volt, de utólag nem bánom, sőt, örülök, hogy így döntöttem.
2011. júl. 4. 13:35
2/17 anonim válasza:
Szerintem ne lovald bele magad annyira ebbe közhelyszerű a "szív" vs. "ész" szembeállításba, bármennyire is romantikus is. A "szív akarata" nem mindig a szerelem, az aktuális kapcsolat fenntartása. Sőt, nem is egyféle akarata lehet a "szívednek". Nem lehet, hogy a "szíved" valójában egy megértő, számodra megfelelő társat szeretne? Aki mellett a jelenedet és a jövődet is biztonságban tudhatod, akinek az életútja láthatóan egy irányba tart a tiéddel? S mindezt miközben benne vagy egy kapcsolatban, amiből láthatóan nem lesz semmi? Ezt is akarhatja a szíved. Aztán nem lehet, hogy a szíved csak egyszerűen nem szeretne egyedül lenni, ezért védekezik annyira a szakítás ellen, miközben a napnál is világosabb, hogy hosszú távon nem fog működni?
Önts tisztább vizet saját poharadba, és árulj el több részletet, ha konkrétabb válaszokat akarsz!
2011. júl. 4. 13:42
3/17 anonim válasza:
Ülj le, vegyél egy nagy levegőt, akár írd le egy papírra, hogy miért nincs jövője a kapcsolatnak. Ha egyszer tisztán végiggondolod, máris könnyebb kimondani. Egyébként meg ilyen esetben nem erősebb sztem a szív, csak bekavar, próbálj meg te is így gondolni rá :).
2011. júl. 4. 13:45
4/17 A kérdező kommentje:
Arról van szó, hogy én 21 vagyok Ő 31. A korkülönbség néha kiüt, de inkább nem. Ő sokat csalódott a nőkben és ezt rám is kivetíti. Nekem ő az első nagy szerelem, majdnem 8 hónapja vagyunk együtt. Viszont ő féltékeny és nagyon kiabálós típus, nem veszi észre ha megbánt. Van még sok olyan dolog amiből látom, hogy nem egymásnak rendelt a sors.
2011. júl. 4. 13:51
5/17 anonim válasza:
Azt hiszem, akkor az alábbi kérdések lépnek érvénybe:
"Nem lehet, hogy a "szíved" valójában egy megértő, számodra megfelelő társat szeretne? Aki mellett a jelenedet és a jövődet is biztonságban tudhatod, akinek az életútja láthatóan egy irányba tart a tiéddel?"
2011. júl. 4. 13:52
6/17 A kérdező kommentje:
Utolsó igazad van, de mégis szeretem a párom, hogy ennek mi az oka mikor nem vagyok vele boldog nem tudom.
2011. júl. 4. 13:54
7/17 anonim válasza:
Ezer oka lehet, egyik illúziórombolóbb, mint a másik.
2011. júl. 4. 13:57
8/17 anonim válasza:
Segítsen neked ő is eldönteni ezt a kérdést, mondogasd neki folyamatosan a panaszaidat vele kapcsolatban, ami nem tetszik, amivel elégedetlen vagy, vagy megváltozik, vagy neki is eleg lesz, és szépen a szív is menni fog az ész után magától mindkettőtöknél.
2011. júl. 4. 13:59
9/17 A kérdező kommentje:
Ő már nem változik meg. Ideig óráig aztán újra a régi.
2011. júl. 4. 14:00
10/17 anonim válasza:
Újra csak azt mondom, hagyjuk ezt a "szív vs. ész" ellentétet. Azt is a szíved akarja, hogy legyen valakid, és ezt eddig ettől a pasitól kaptad, de azt is, hogy egy jó társad legyen, akivel egy hullámhosszon vagytok, akivel megértitek egymást. És azt is érzi a szíved, hogy itt valami nincs rendjén, hosszú távon nem fog működni. Az eszeddel csak döntesz majd arról, hogy szíved sokféle vágya közül melyiket követed, melyik szerint alakítod az életed.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!