Elviselhetetlen, és már utálom? Hogy lehet egy anya ilyen?
Jézus Mária!!!
Ekkora idi*ta embert, aki "szülőnek" képzeli magát...
szerintem ezzel te nem tudsz mit kezdeni, esetleg ráveheted apádat és a barátodat h költözzetek el és nézze meg a "jó" anyád h hogyan is boldogul anélkül h élősködne rajtatok.
Off:Kin élősködik az anyja?Esetleg az apján, gondolom, nem a gyerekei tartják el.
On:El kell menni és kész.És olyan nincsen, hogy nem lehet.Mindent lehet, csak akarni kell.17 voltam, amikor leléptem otthonról, azóta vissza se néztem.Ennek már 12 éve.Minden sikerült, suli, család, otthon, stb.Tessék lépni.
22 vagyok
Arról nem is beszélve hogy 18 éves korom óta lek*rváz.
Soha semmit nem kaptam tőle, se egy telefont, se egy cipőt, semmit. Mindenem amim van magamnak köszönhetem vagy a páromnak, és neki meg csak elvárásai vannak velem szemben! Akármit csinálok az sz*r. Főzni is próbáltam régebben vele együtt, de hát lehetetlen. Elpakolja a dolgokat, kérdezi hogy kell még?? Mondom hogy igen. Erre elteszi és azt mondja, hogy majd akkor vedd elő ha kell, félig elpakol és félig elmosogat, miközbe én a fakanalat 3x vettem ki a fiókból. Aztán csak fikázza, hogy nem is lett jó, de azért 3 adagot megeszik. Elviselhetetlen vele élni. Elszedi a ruháimat, hordja, de nem normális módon. A sportcipőbe is úgy teszi bele a lábát, hogy a sarkával a peremére tapos és papucsként használja. Ha már egy porszem kosz van a cipőmön megy súrolni (ugye mivel munkanélküli semmit nem tud csinálni csak szöszmötöl) és így ment már tönkre 2 pár cipőm, mind a kettő márkás volt, és nem is volt többé ilyen cipőm. De sorolhatnám. De naponta átlagosan 1.5-2 órát dumál mindenért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!