Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elviselhetetlen, és már...

Elviselhetetlen, és már utálom? Hogy lehet egy anya ilyen?

Figyelt kérdés
Folyton hallgatózik, mindenki beszélgetését kihallgatja, és a foszlányokból összerak bizonyos gondolatokat, aztán egy kérdés nélkül, a nyakunkba ömleszti, hogy mi mit képzelünk, hogy viselkedünk, cigá**kodunk! 5 éve vagyok együtt a barátommal, de folyton csak képzelődik. Azt hiszi, hogy nekem az a célom, hogy majd szülök vagy 4-5 gyereket neki, és világ életemben otthon ülök fakanállal a kezemben és mást sem csinálok csak gyereket nevelek. Azt hiszi hogy barátom kihasznál. Mindenről csak képzelődik, és nem engedi hogy megmagyarázza neki az ember mit hallott félre, mert csak üvöltözik mindenkivel. Apámmal, velem. Az egész családot kibeszéli, sőt mindenkit. Mindenki sz*r! Ő meg az utóbbi 13 évben 2.5 évet dolgozott. Egy ft jöveldelme sincs, mégis mindent ő oszt be, és úgy bánik a pénzzel mintha azt ő kemény munka árán szerezte volna meg. Amikor kérdezett arról, hogy mit szeretnék majd a jövőben csinálni, és mondtam neki, hogy 4-5 évet szeretnék a szakmámban dolgozni, hogy gyűjtsek pénzt, aztán pedig saját vállalkozást akarok, amivel 3x annyit lehet keresni. Leh*lyéz, hogy mit képzelek én, normális munkával keressek pénzt, járjak rendesen dolgozni, ne pedig saját vállalkozást. 3 napja vagyok itthon, de már idegileg kikészített, mindennap migrénem van és amikor nem látja bőgök. Azon gondolkozom hogy elköltözöm, és az életbe többet látni nem akarom őt! Egyszerűen már megutáltam. Folyton csak magyarázkodni kell neki, én mindig sz*r vagyok, de bezzeg a hozzám hasonló korúak, mind szépek, ügyesek! Nem bírom márt ezt elviselni!!
2011. júl. 4. 11:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy egy anya? Ő is ember. Nem jó ember, ennyi. Nem attól lesz jó valaki, hogy szül gyereket.
2011. júl. 4. 11:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Költözz el, ha tudsz! Megértem a helyzeted, én is elköltöztem otthonról, mert anyám állandóan kiabállt velem, Páromat nem kedvelte, folyton olyanokat mondott, hogy megbántott minden egyes nap.
2011. júl. 4. 11:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. júl. 4. 12:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Jézus Mária!!!

Ekkora idi*ta embert, aki "szülőnek" képzeli magát...

szerintem ezzel te nem tudsz mit kezdeni, esetleg ráveheted apádat és a barátodat h költözzetek el és nézze meg a "jó" anyád h hogyan is boldogul anélkül h élősködne rajtatok.

2011. júl. 4. 12:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Off:Kin élősködik az anyja?Esetleg az apján, gondolom, nem a gyerekei tartják el.

On:El kell menni és kész.És olyan nincsen, hogy nem lehet.Mindent lehet, csak akarni kell.17 voltam, amikor leléptem otthonról, azóta vissza se néztem.Ennek már 12 éve.Minden sikerült, suli, család, otthon, stb.Tessék lépni.

2011. júl. 4. 12:03
 6/7 A kérdező kommentje:

22 vagyok

Arról nem is beszélve hogy 18 éves korom óta lek*rváz.

Soha semmit nem kaptam tőle, se egy telefont, se egy cipőt, semmit. Mindenem amim van magamnak köszönhetem vagy a páromnak, és neki meg csak elvárásai vannak velem szemben! Akármit csinálok az sz*r. Főzni is próbáltam régebben vele együtt, de hát lehetetlen. Elpakolja a dolgokat, kérdezi hogy kell még?? Mondom hogy igen. Erre elteszi és azt mondja, hogy majd akkor vedd elő ha kell, félig elpakol és félig elmosogat, miközbe én a fakanalat 3x vettem ki a fiókból. Aztán csak fikázza, hogy nem is lett jó, de azért 3 adagot megeszik. Elviselhetetlen vele élni. Elszedi a ruháimat, hordja, de nem normális módon. A sportcipőbe is úgy teszi bele a lábát, hogy a sarkával a peremére tapos és papucsként használja. Ha már egy porszem kosz van a cipőmön megy súrolni (ugye mivel munkanélküli semmit nem tud csinálni csak szöszmötöl) és így ment már tönkre 2 pár cipőm, mind a kettő márkás volt, és nem is volt többé ilyen cipőm. De sorolhatnám. De naponta átlagosan 1.5-2 órát dumál mindenért.

2011. júl. 4. 12:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Csak annyit tudok ajánlani, hogy ahogy lehet, lépj le, tartsátok el magatokat ketten... akkor már úgysincs jogalapja sem arra, hogy mindenbe beleszóljon...
2011. júl. 4. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!