Férjed kérése ellenére elmondtad volna titokban?
A legjobb barátnőm elött eltitkoltam hogy terhes vagyok.16hetesen mondtam el neki erre nagyon megharagudott rám,össze is vesztünk végül.
Nem magam miatt titkoloztam a férjem kért meg rá.
Azt mondta elmondhattam volna neki ugy hogy a férjem nem tud róla.Szerintetek?Jogosan rágott be emiatt?
Ezért nem mondhattam el senkinek addig mig a doki meg nem erősiti hogy a baba egészséges.
Amugy most én vagyok beállitva szar barátnőnek,mert azért megharagudtam hogy lemondta a keresztszűlőséget,hiba mondtam hogy nem azért haragszom hanem azért mert későn szolt,1hét alatt másik keresztszűlőt felkérni eleg nehez.
A párom és az ő párja egy helyen meloznak ott vagyok én a rossz baratno.
Szia!
Én sem mondtam el a férjemen és szüleimen kívül senkinek a 20. hétig. Nem volt biztos, hogy megmarad a baba (végig vérezgettem). Nem tudtam volna elviselni a kérdezősködést, szánakozást. Volt olyan barátnőm, aki megsértődött és másfél éve felém se néz (már nem is hiányzik), de volt aki onnantól kezdve meglepetésként többször megfőzött nekünk, hogy ne fáradjak a főzéssel, sőt még a párommal összebeszélve a nagytakarítást is megcsinálta, nehogy megerőltessem magam. Ő például soha nem kérdezgetett, hogy hogy vagyok, azt mondta rám bízza, mikor mit mondok neki. Amikor a pici megszületett, a párom után Ő tudta meg először. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!