Hallókészülék ellenére bömböltetni a tv-t; nóóórmális?
Gondolom öreg szólj rá azt kész.Ha nem érti amelett hogy süket még hülye is lett.:S:S
Bocsi.
Biztos, h kiveszi a hallókészüléket?
Van egy munkatársam és sok gondozottam, akinek az van és bizony nagyon hangosan, artikulálva kell hozzájuk beszélnem, mert nem értik meg.
Barátom nagymamája is max hangerőn hallgatja tévéjét.
A magyarázaton konkrétan besz.rtam: a hallókészülék nem jó, mert az utcai zajokat is hallja vele. Mint ugyebár az egészséges emberi fül is képes érzékelni az utcáról beszűrődő hangokat. De mindegy. A másik szobaajtót nem lehet becsukni, mert akkor nem kap levegőt, ergo a másik tévét sem lehet használni, mert szétmegy az ember feje.
Nem tudsz vele mit kezdeni. Én egyszer éjfélkor sétáltam haza, mert nem bírtam elviselni a "hoszéluiszt". Barátom meg loholt utánam, hogy "Mi a bajom?"
"Mint ugyebár az egészséges emberi fül is képes érzékelni az utcáról beszűrődő hangokat."
A hallókészülék valóban sokkal jobban felhangosítja a kinti zajokat is, nem úgy mint a normál emberi fül.
Akkor pedig az a megoldás, hogy albérletbe mentek a barátoddal. Ha nem tudtok, akkor el kell viselni sajnos.
Ha ő így érzi jól magát, nem fogtok tudni változtatni rajta, idős ember, tehát makacs. Így marad az, hogy ti találtok saját magatok számára megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!