Férjed kérése ellenére elmondtad volna titokban?
A legjobb barátnőm elött eltitkoltam hogy terhes vagyok.16hetesen mondtam el neki erre nagyon megharagudott rám,össze is vesztünk végül.
Nem magam miatt titkoloztam a férjem kért meg rá.
Azt mondta elmondhattam volna neki ugy hogy a férjem nem tud róla.Szerintetek?Jogosan rágott be emiatt?
8:05.
Kérdezz és válaszolok:)
A férjem megkért hogy addig mig a szüleinek el nem mondjuk a hirt addig ne mondjam el senkinek.Csak az én szüleim tudtak tola a kezdetektől fogva senki más.
Mielőtt mentünk anyosékhoz bejelenteni előtte egy órával elhivtam egy kv-ra és elmondtam neki,szoval meg igy is ő volt az aki a szűleimen kivűl leghamarabb megtudta.
Én sem mondtam volna el.
Nekem a közelmúltban két barátnőm esett teherbe. Ez egyikük rögtön felhívott, amikor megcsinálta a tesztet, a másikról meg akkor tudtam meg, amikor már látszani kezdett. Én mindkét esetben csak bőgtem, mint egy óvodás :) dehogy haragudtam meg bárkire is!
Szerintem is csak kifogás volt ez a barátnőd részéről.
Kérdés: Ő férjnél van? Vagy ha kapcsolata van, az jó? Van gyereke? Nem eshet meg, hogy csak irigy?
A barátnőd egy hülye. ha ilyenen megsértődik. Nem is igazi barát. Azért megkérdeztem volna, hogy ugyan mesélje már el, hogy őt milyen hátrány érte azzal, hogy nem rohantál hozzá a pozitív teszttel. Bírom az ilyen mondvacsinált megsértődéseket.
A keresztszülőség lemondása pedig részéről volt egy oltári nagy szemétség. Lehetett volna annyira gerinces, hogy már előbb közli, hogy nem akarja. Örülj neki, hogy megszabadultál egy ilyen "baráttól".
Normális barátnő ezen nem sértődik meg. Ha meg baja lett volna, akkor el se vállalja a keresztszülőséget, hanem kapásból nemet mond.
Más van itt a háttérben.
Párom szerint is irigy,de mégis miért,mire..5évig kellet várnom hogy a lányom megszülessen,ő volt az 5.terheségem.
Hát ha erre irigy csinálja utánam,nem volt egy sétagalopp.Ő mindenről tudott a probálkozásunkrol a vetéléseimről.
Neki is van férje,6honapos terhesen ott táncoltam az esküvőjén,akkor látszolag minden okés volt.
Hát ne haragudj, hogy ezt mondom de ha tényleg csak ez volt a háttérbe elég bunkó a barátnőd (biztos így kéne hívni???)?
Keress normálisabb embereket, hidd el azért még akadnak.
Azért hiányzik, mert olyankor csak a jóra emlékszel, de nézd meg ö mennyire "értékelte" a barátságotokat.
A helyedben Lomtár-ürítése :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!