Férjed kérése ellenére elmondtad volna titokban?
A legjobb barátnőm elött eltitkoltam hogy terhes vagyok.16hetesen mondtam el neki erre nagyon megharagudott rám,össze is vesztünk végül.
Nem magam miatt titkoloztam a férjem kért meg rá.
Azt mondta elmondhattam volna neki ugy hogy a férjem nem tud róla.Szerintetek?Jogosan rágott be emiatt?
De utálom az ilyen "mindent tudni akarok,mindenbe beleavatkozok"embereket.
Ez a ti gyermeketek,a barátság is fontos,de a férjed érthetően mégfontosabb.
Ilyesmin megharagudni,ahelyett,hogy veled örült volna...
BBarát az ilyen?
Mikor bejelentettem örült,gratulált.Mikor elárultam milyen idős vagyok akkor döbbent le.Nem is ekkor volt az igazi gond ami miatt összevesztünk.Elválalta a keresztszűlőséget maj a keresztelő előtt egy héttel viszamondta.Megharagudtam és kérdőre vontam akkor tálalt ki hogy menyire csalódott bennem már akkor mikor közöltem vele a hirt.
Azóta nem beszélünk egymással.
8:00
Annak ellenére hogy a férjem megkért rá hogy senkinek ne mondjam el?
Na akkor meg valószinűleg csak egy kifogás volt,mert nem akart keresztszülő lenni,így áthárította rád az egészet.
Ne rágd magad,kár az ilyenért.
Tapasztalataim szerint a barátok zöme ilyen. Semmi gond nincs velük, szeretnek, segítenek ahol tudnak, de ha valamiből kimaradnak megy a sértődés.
Kérdésedre válaszolva, nem mondtam volna el. Nem csak azért, mert a férjem a férjem és ki kell mellette állnom, hanem mert valaki megkért arra, hogy valamit MÉG ne mondjak el senkinek. Nálam ebbe beletartoznak a barátok is.
Kár, hogy nem mondod el, mi van itt még a háttérben... Mert hogy vannak még "fontos" tudnivalók, amit nem osztasz meg velünk, ha már kérdezel, az biztos...
Miért kérte a férjed, hogy ne mondd el senkinek? - ez csak egy kérdés, de volna több bőven, ha tisztán látó választ, véleményt várnál tőlünk.
Nem tudom mi van még a levesben de ha a barátnőd megsértődött mert nem vágtad át a férjed...furcsa
még ha a férj-re sértődne meg, megérteném
Szerintem akármennyire megsértődött is, nagy bunkóság a keresztelő előtt egy héttel visszamondani a keresztszülőséget ilyen ostoba múltbéli sérelemre hivatkozva. Miért nem akkor tálalt ki, amikor felkérted, vagy amikor rém sértve érezte magát.
Nem barátnő az ilyen, soha többé nem foglalkoznék vele a "szián" kívül. És még te érezd magad rosszul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!