Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjed kérése ellenére elmondt...

Férjed kérése ellenére elmondtad volna titokban?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm elött eltitkoltam hogy terhes vagyok.16hetesen mondtam el neki erre nagyon megharagudott rám,össze is vesztünk végül.

Nem magam miatt titkoloztam a férjem kért meg rá.

Azt mondta elmondhattam volna neki ugy hogy a férjem nem tud róla.Szerintetek?Jogosan rágott be emiatt?

2011. júl. 4. 07:49
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
92%

De utálom az ilyen "mindent tudni akarok,mindenbe beleavatkozok"embereket.

Ez a ti gyermeketek,a barátság is fontos,de a férjed érthetően mégfontosabb.

Ilyesmin megharagudni,ahelyett,hogy veled örült volna...

BBarát az ilyen?

2011. júl. 4. 07:52
 2/25 A kérdező kommentje:

Mikor bejelentettem örült,gratulált.Mikor elárultam milyen idős vagyok akkor döbbent le.Nem is ekkor volt az igazi gond ami miatt összevesztünk.Elválalta a keresztszűlőséget maj a keresztelő előtt egy héttel viszamondta.Megharagudtam és kérdőre vontam akkor tálalt ki hogy menyire csalódott bennem már akkor mikor közöltem vele a hirt.

Azóta nem beszélünk egymással.

2011. júl. 4. 08:00
 3/25 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem elmondhattad volna neki is
2011. júl. 4. 08:00
 4/25 A kérdező kommentje:

8:00

Annak ellenére hogy a férjem megkért rá hogy senkinek ne mondjam el?

2011. júl. 4. 08:02
 5/25 anonim ***** válasza:
76%

Na akkor meg valószinűleg csak egy kifogás volt,mert nem akart keresztszülő lenni,így áthárította rád az egészet.

Ne rágd magad,kár az ilyenért.

2011. júl. 4. 08:02
 6/25 anonim ***** válasza:
86%
Az én barátnőm is babát vár, én soha nem sértődnék meg, ha 14-16-20-25 akárhány hetesen mondta volna el, mert ez az ő dolga, ha ő így érzi jónak, akkor nekem teljesen mindegy. Ha én várnék babát, ő se sértődne meg, mert a barátnőm és megérti az okaimat.
2011. júl. 4. 08:03
 7/25 anonim ***** válasza:

Tapasztalataim szerint a barátok zöme ilyen. Semmi gond nincs velük, szeretnek, segítenek ahol tudnak, de ha valamiből kimaradnak megy a sértődés.

Kérdésedre válaszolva, nem mondtam volna el. Nem csak azért, mert a férjem a férjem és ki kell mellette állnom, hanem mert valaki megkért arra, hogy valamit MÉG ne mondjak el senkinek. Nálam ebbe beletartoznak a barátok is.

2011. júl. 4. 08:03
 8/25 anonim ***** válasza:

Kár, hogy nem mondod el, mi van itt még a háttérben... Mert hogy vannak még "fontos" tudnivalók, amit nem osztasz meg velünk, ha már kérdezel, az biztos...

Miért kérte a férjed, hogy ne mondd el senkinek? - ez csak egy kérdés, de volna több bőven, ha tisztán látó választ, véleményt várnál tőlünk.

2011. júl. 4. 08:05
 9/25 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom mi van még a levesben de ha a barátnőd megsértődött mert nem vágtad át a férjed...furcsa

még ha a férj-re sértődne meg, megérteném

2011. júl. 4. 08:08
 10/25 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem akármennyire megsértődött is, nagy bunkóság a keresztelő előtt egy héttel visszamondani a keresztszülőséget ilyen ostoba múltbéli sérelemre hivatkozva. Miért nem akkor tálalt ki, amikor felkérted, vagy amikor rém sértve érezte magát.

Nem barátnő az ilyen, soha többé nem foglalkoznék vele a "szián" kívül. És még te érezd magad rosszul...

2011. júl. 4. 08:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!