Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Keveset keresek, gyereket...

Keveset keresek, gyereket akarunk, gyes után is keveset keresek. Most ne szüljek soha az egész életemben?

Figyelt kérdés

a párom jól áll - semmiben nem segít - nem is érdekel.

viszont lassan 35 éves vagyok.

a párom elvárja, hogy jól keressek - 3 éve nem találok másik melot - min.béren vagyok

a fenti felállással, soha az életemben nem lehet gyerekem?

mi a megoldás???

2011. júl. 2. 14:35
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:

"NEM LESZEL A HÁZASSÁGOD ALATT KÜLÖNB MINT EGY EGYEDÜL ÁLLÓ ANYA!!!"

tényleg ehhez hasonlít, most tudatosult bennem :(

2011. júl. 2. 18:06
 42/45 anonim ***** válasza:
76%
Ezt írtam én is kedves kérdező korábban, hogy ha most így áll hozzá, akkor a gyereknél se fog segíteni!Ott lesz neked az éjszakázás, takarítás, főzés, és még élj is meg a 28ezer gyesből....ja de majd vesz a gyereknek 1-2 ruhát meg játékot....köszi....
2011. júl. 2. 19:52
 43/45 anonim ***** válasza:
100%
NE HARAGUDJ KEDVES KÉRDEZŐ, DE BENNEM IS AKKOR TUDATOSULT AMIKOR A HÁZASSÁGI ESKÜN GONDOLKOZTAM... hiába élsz házasságban, mégis egyedül leszel mindig... A problémákkal is...
2011. júl. 2. 20:20
 44/45 anonim ***** válasza:
Miben várnád el most töle a támogatást mit kéne neked fizetnie?
2011. júl. 2. 20:21
 45/45 anonim ***** válasza:
76%
Ez szerintem nem ezen múlik hogy elvárná a támogatást... hanem a férje hozzáállásán... Ami az enyém az az enyém, ami a tiéd az a miénk... Akkor lehetne közös tehervállalásról beszélni (a férj szerint) ha Ő is keresne annyit, de mivel nincs annyi fizuja így a párja nem segíti mert nincsenek azonos szinten... kvázi félti a pénzét a saját feleségétől... Ne haragudj kedves kérdező 23 vagyok, de tényleg úgy látom hogy egyedülálló vagy ebben a házasságban... Én nem tudtam volna így gyereket vállalni (ennek az embernek)... A betegségemben is mellettem állt párom és inkább azt mondta, hogy ne dolgozzak és koncentráljak a babára! Én így képzelem el az önzetlen szeretetet... nem azt számoltuk hogy nem fogunk kijönni a pénzből...
2011. júl. 2. 20:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!