Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Keveset keresek, gyereket...

Keveset keresek, gyereket akarunk, gyes után is keveset keresek. Most ne szüljek soha az egész életemben?

Figyelt kérdés

a párom jól áll - semmiben nem segít - nem is érdekel.

viszont lassan 35 éves vagyok.

a párom elvárja, hogy jól keressek - 3 éve nem találok másik melot - min.béren vagyok

a fenti felállással, soha az életemben nem lehet gyerekem?

mi a megoldás???

2011. júl. 2. 14:35
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
előző 15:02 2. hozzászólónak ment volna
2011. júl. 2. 15:07
 22/45 anonim ***** válasza:
82%

15:02

Azt még megértem, hogy esetleg nem mennél bele abba, hogy a feleséged kényelemből otthon marad, te meg gürizel egész nap, de ha mondjuk kiteszik az állásából, vagy csak olyat talál, ahol jóval kevesebbet keres, akkor sem adsz neki a tiédből semmit? Egyáltalán hogy működik házasságban ez az enyém-tiéd? Külön polcotok van a hűtőszekrényben, hogy ha csak az egyikőtöknek telik sonkára, nehogy megegye a másik? Komolyan, az ilyen emberektől lemegyek hídba.

2011. júl. 2. 15:12
 23/45 A kérdező kommentje:

szóval ez az egyenrangúsdi nem egy könnyű dolog, csak neki jó, hogy ezzel ne kelljen segítenie

ilyen ember mellett egy jobban kereső nő, boldog tud lenni?

tényleg ennyi minden a pénzen múlik?

maga a boldogság is...?

2011. júl. 2. 15:13
 24/45 anonim ***** válasza:
76%
Hagyd ott...
2011. júl. 2. 15:16
 25/45 anonim ***** válasza:
szerintem ez a z ember csak a pénzt szereti téged nem.
2011. júl. 2. 15:18
 26/45 anonim ***** válasza:
82%
Ilyen kapcsolatba biztos nem szülnék,akkor se ha szarnám a pénzt
2011. júl. 2. 15:22
 27/45 A kérdező kommentje:

a gyes időkre valahogy kitaláltam egy ötletet, hogy a megtakarításommal megoldható. ezt megírtam neki, válasza:

"a KÖZÖS élet alapja, hogy mindkét fél normálisan dolgozik és keres!!!és abból gazdálkodnak-élnek!ez a minimum!"

aztán írtam, hogy ezzel oda minden reményem.

erre: "ejtsük a témát, most ebédelünk - melózik."

2011. júl. 2. 15:22
 28/45 anonim ***** válasza:
76%

Ez egy f*szfej!!!

Na meg mi az, hogy "otthagytad volna, de nem engedett"??

Húú, de szerencsém van, hogy az én drága férjem szöges ellentéte a te "párodnak"!

Sajnállak, hogy nem mersz boldog lenni.

2011. júl. 2. 15:25
 29/45 A kérdező kommentje:
bár tudtam volna ezt előre...
2011. júl. 2. 15:27
 30/45 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nekem a tiéd már az "aki hülye, haljon meg" kategória. Én hozzá sem mentem volna ilyen férfihez.
2011. júl. 2. 15:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!