Keveset keresek, gyereket akarunk, gyes után is keveset keresek. Most ne szüljek soha az egész életemben?
a párom jól áll - semmiben nem segít - nem is érdekel.
viszont lassan 35 éves vagyok.
a párom elvárja, hogy jól keressek - 3 éve nem találok másik melot - min.béren vagyok
a fenti felállással, soha az életemben nem lehet gyerekem?
mi a megoldás???
15:02
Azt még megértem, hogy esetleg nem mennél bele abba, hogy a feleséged kényelemből otthon marad, te meg gürizel egész nap, de ha mondjuk kiteszik az állásából, vagy csak olyat talál, ahol jóval kevesebbet keres, akkor sem adsz neki a tiédből semmit? Egyáltalán hogy működik házasságban ez az enyém-tiéd? Külön polcotok van a hűtőszekrényben, hogy ha csak az egyikőtöknek telik sonkára, nehogy megegye a másik? Komolyan, az ilyen emberektől lemegyek hídba.
szóval ez az egyenrangúsdi nem egy könnyű dolog, csak neki jó, hogy ezzel ne kelljen segítenie
ilyen ember mellett egy jobban kereső nő, boldog tud lenni?
tényleg ennyi minden a pénzen múlik?
maga a boldogság is...?
a gyes időkre valahogy kitaláltam egy ötletet, hogy a megtakarításommal megoldható. ezt megírtam neki, válasza:
"a KÖZÖS élet alapja, hogy mindkét fél normálisan dolgozik és keres!!!és abból gazdálkodnak-élnek!ez a minimum!"
aztán írtam, hogy ezzel oda minden reményem.
erre: "ejtsük a témát, most ebédelünk - melózik."
Ez egy f*szfej!!!
Na meg mi az, hogy "otthagytad volna, de nem engedett"??
Húú, de szerencsém van, hogy az én drága férjem szöges ellentéte a te "párodnak"!
Sajnállak, hogy nem mersz boldog lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!