Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Keveset keresek, gyereket...

Keveset keresek, gyereket akarunk, gyes után is keveset keresek. Most ne szüljek soha az egész életemben?

Figyelt kérdés

a párom jól áll - semmiben nem segít - nem is érdekel.

viszont lassan 35 éves vagyok.

a párom elvárja, hogy jól keressek - 3 éve nem találok másik melot - min.béren vagyok

a fenti felállással, soha az életemben nem lehet gyerekem?

mi a megoldás???

2011. júl. 2. 14:35
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
76%
nem egy választ írtam de azt hiszem nem érted a lényeget.ülj le és tedd fel a kérdést szeret -e téged?mert ha szeretne egy kapcsolatban nincs,olyan,hogy te boldogulj én meg élem az életem.nekem van neked nincs.vagy,hogy van ez.ezt te írtad a gyereknek adna neked nem.ez milyen már belőled van az a baba.én veszélyeztetett terhes voltam én nem is tudtam dolgozni.na mi lesz ha nálatok is ez lesz?hm?és ez nálad lehet 35 évesen.annyira kíváncsi lennék,hogy mit is szeretsz ebben az emberben?ha meg terhes leszel ááááááá erre az emberre te ne is számíts ha most így áll hozzád akkor........
2011. júl. 2. 15:29
 32/45 A kérdező kommentje:

most megírtam neki, hogy szerintem a pénzt jobban szereti mint engem.

erre: miért sértegetem én őt.

válaszoltam, hogy h ennyire pénzfüggő az, hogy jöhet a gyerek, vagy nem,hogy én nem vagyok egyenrangú, mert nem keresek annyit, alárendelt vagyok, tehát pénzfüggő maga a boldogság, az nem is szerelem baba lenne.

2011. júl. 2. 15:34
 33/45 anonim ***** válasza:
76%

Tudjátok mi a legnagyobb baj az olyan pasikkal mint a párod kedves kérdező meg mint az egyik válaszoló???

Hogy ott van/lesz a gyerek, és a körülötte lévő feladatokból nem veszik ki a részüket!!!!!

Az ilyen emberek, elvárják, hogy a nő jól keressen, megéljen a fizetéséből, de megnézem hányszor pelenkáznak, etetnek, kellnek fel éjjel, megnézem hányszor mossák ki a lehányt takarót/ágyneműt mikor a pici beteg, megnézem meddig van türelmük hozzá, mikor pl nő a foga és órákon keresztül csak sír, nyűglődik!!!

Pedig ha már nincs külön kassza, akkor ezeknek a feladatoknak se csak a nőre kéne hárulniuk, de sajnos nem így van....a nő otthon van, lássa el a feladatokat, mosson főzzőn a gyerek mellett és éljen meg a nevetségesen alacsony GYED/GYES-ből....

Bocsánat, de ez a hozzáállás nem normális szerintem, vagyis nagyon nehéz hosszú kapcsolatot erre alapozi!

2011. júl. 2. 15:34
 34/45 anonim ***** válasza:
76%

egy normális párkapcsolatban szerintem az ember nem számolgatja a pénzét, hanem aki többet keres, az megosztja a másikkal, ez így természetes (mindegy, ki keres jobban a férfi vagy a nő)

ez a férfi nem szeret téged, csak gyereket akar, de nem tisztel, nem becsül... inkább válj el, és szülj 2-3-4 év múlva még akkor s ekéső.

és nyugodtan mutasd meg neki ezt az oldalt.,,,

2011. júl. 2. 15:50
 35/45 A kérdező kommentje:
ha megmutatom neki ezt azt oldalt, letagadná, pl amit fentebb írtam, hogy semmiben nem segít, arra hivatkozva, hogy vett már nekem cipőt is, meg segített anno a tandíjamban - hogy én számíthatok rá szerinte....
2011. júl. 2. 15:53
 36/45 anonim ***** válasza:
76%
Egyenlő kereset? Párom informatikus, kb. 3x többet keres, mint én. Közös kasszán vagyunk, sose volt ez a háhá többet keresek, nem kapsz ebből dolog.
2011. júl. 2. 16:06
 37/45 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

A mi példánk 21 voltam mikor azt modták nem lehet gyerekem és ha bele akarunk vágni babaprojektbe akkor felejtsem el a stresszes környezetet és lehetőleg fél évnyi nyugalommal indítsunk. Fodrász voltam 300 körül kerestem párom 150-200 azt mondta ne gondolkozzak, hagyjak ott mindent és ő mindent megold mert szeretne tőlem babát! februárban anno felmondtam, márciusban eljöttem, munkanélkülin voltam, terhes lettem 7 napból 6ot dolgozik és mindennap túlórázik de nincs olyan, hogy nemet mond valamire vagy hogy én vegyem meg magamnak! 48at kapok havonta gyest (laktózbeteg a fiam és tartósbetegnek kezelik 38 helyett 48 at küld az állam)... Ebből nem lehet megélni. egy embernek sem! És a gyerekre küldik a pénzt nem neked! Gyermek ellátási segély= gyes ezt kéne tudatosítani férjedben hogy az egyenlő kapcsolat úgy néz ki hogy ami az enyém az a tiéd is! én 300at kerestem párom 150 az is közös volt, meg az enyém is én megtehettem hogy 40ért veszek cipőt neki se szóltam amikor a MARKS cipőt vette 38ért! Miért is tenném? A közös életünkről van szó nem egy üzleti kapcsolatról hogy fifti-fiftiben éljünk! MINDENÜNK KÖZÖS! Le akartam/akarok fogyni és vett most nekem mindenféle kondigépet az elektromos futópadtól a multifunkciós kondigépig! Vagy hogy van ez? neki van spórolt pénze neked nincs? ha szétmentek ne adj' isten Ő él mint Marci hevesen te meg szívsz mint a boci?

2011. júl. 2. 16:13
 38/45 anonim ***** válasza:
76%
Volt nem olyan régen egy kérdés, amiben egy nő hasonló cipőben járt (talán te voltál?). Eleinte külföldön dolgozott, jól keresett, a párja kiment utána, talált jó munkát, és már nem engedte a nőnek, hogy külföldön dolgozzon, mert akkor keveset találkozhatnának. A nő csak aprópénzt keresett itthon a munkájával, a férfi pedig "egyenrangú társ kell" alapon ugyanígy viselkedett vele, rombolta az önbizalmát, mert ő nem képes megállni a saját lábán. A véleményem ugyanaz, mint abban az esetben: mit keresel te egy ilyen egoista, önimádó, anyagias barom mellett? 35 éves vagy, ha gyereket akarsz vállalni, akkor nagyon gyorsan keresned kellene valakit, aki tényleg megfelel erre a szerepre. Mert a mostani csak elvárásokkal tud téged bombázni, holott a párkapcsolat kölcsönös támogatásból áll, lelkileg, anyagilag. Ha úgy érzi, nem vagy elég pénzes hozzá, akkor ne rabold vele az idődet.. neki úgy látszik nem az emberi értékek számítanak, hanem a pénztárcád súlya. Ez az ember képtelen a közös felelősségvállalásra, és elhibázott lépés lenne gyereket szülni neki.
2011. júl. 2. 16:32
 39/45 anonim ***** válasza:
100%

jut eszembe!

A házasság célja nem a közös tehervállalás? jóban-rosszban egészségben betegségben, gazdagsában szegénységben??? Nem azt mondja a pap/anyakönyvvezető hogy kinek több kinek kevesebb ha a férfinak több akkor a fennmaradó az övé... Vagy te keresel 80at és ő is csak annyit mutat a "közösben"? számlákat is felesben álljátok?

NEM LESZEL A HÁZASSÁGOD ALATT KÜLÖNB MINT EGY EGYEDÜL ÁLLÓ ANYA!!! akiket az exük nem csak havi 10 ezerrel támogat hanem mondjuk normálisan 40-50 ezer forinttal!!! Így nem szülnék neki!

2011. júl. 2. 17:23
 40/45 anonim ***** válasza:
56%
jelenleg én is úgy gondolom, hogy az anyagiak miatt soha nem fogok tudni szülni... nincs saját lakás, (szüleimnél élünk a férjemmel), én munkanélküli vagyok, a párom meg havi 100-nál nem hoz haza többet... az idő telik, senki sem lesz fiatalabb, mi meg csak toporgunk a rohadt anyagiak miatt, mert egyszerűen a mai világba felelőtlenség ilyen körülmények közé szülni! annyira kilátástalannak érzem az egészet....
2011. júl. 2. 17:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!