A 18 éves lányom, jövőhéten utazik Itáliába táncolni. Teljesen kétségbe vagyok esve,2 húgával együtt egyedül neveltem őket, nem ez a példa volt előtte, és mégis ez lett. Mit tehetnék még? Lebeszélni, meggyőzni nem tudtam.
07-02 15:31
a Keleti Györgyit én úgy hallottam "haza menekítette"az apukája, mert Olszban lecsukták volna évekre.
igen sok lányt csábít a munka
nem mindegy a kor
25 feletti lányok már tényleg lelki sérültek - én is dolgoztam köztük
egyik azért csinálja, mert: "8 évig voltam hű és jó kislány, megtettem mindent és erre átvertek"
másik csajon látszik, hogy bújik minden hájfejhez melon kívül is - tehát mindegy már, csak szeresse valaki
harmadiknak a nagy szerelme, vitte bele a szakmába, ő meg nagy vagányan mindent bevállal őérte
negyedik akinek soha semmire nincs pénze, szegény család poronytya- ez a legeslegtöbb típus
ha ilyen nő megtalálja az igazit, nagyon fogja értékelni.
ezért hát a mondás, qrvából lesz a legjobb feleség.
ha meg nem találják meg az igazit, a munkából összegyűjt lakásra meg nyugdíjra, én nem ismerek olyat, aki drogozik, de nagyon sok alkoholista, vagy afelé halad.
ez meg szakmai ártalom.
ha jó a főnök, viszi őket méregteleníteni, meg ellátja kajával őket rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!