A 18 éves lányom, jövőhéten utazik Itáliába táncolni. Teljesen kétségbe vagyok esve,2 húgával együtt egyedül neveltem őket, nem ez a példa volt előtte, és mégis ez lett. Mit tehetnék még? Lebeszélni, meggyőzni nem tudtam.
13:16-os: "Olaszban büntetik a prostitúciót, így ott biztos csak táncolni fog és nem fajzul el, legfeljebb lecsukják,"
Olaszországban nem büntetik a prostitúciót.
Keleti Györgyit (az apja hadügyminiszter volt) nem csukták le, előzetesben volt Olaszországban, onnan hozta haza az apja. Nem amiatt perelték, hogy prosti, hanem prostitúció elősegítéséért (beszervezett lányokat és intézte a kinti dolgaikat) Pont azért hozták haza, mert ha már itthon ítéletet hoznak az ügyében, akkor Olaszországban nem vonhatják ugyanazért felelősségre. Itthon meg csak felfüggesztettet kapott.
Biztos, hogy nem csak táncolni fog.
Az pedig nem hiszem, hogy nyugtatná az anyukát, hogy lecsukják Olaszban a lányát. Nem mindenki rendelkezik olyan kapcsolatokkal és összegekkel, hogy ki tudja hozni az előzetesből a gyerekét.
Nevelés kérdése. Engem megneveltek, eszembe se jutna külföldre menni kuv@lkodni!!!
Ezt a választ te írtad.
Ez a válasz 30%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:37
Ezt én írtam. Azóta csak az első 2 oldalt olvastam, de ha asztaltánc, Olaszország, akkor az mégiscsak valamiféle kurv@alkodás, miért kellett lepontozni????????
"ma 17:45"
De mi lenne az 5 év alatt és után?
Ennyi lenne az Élet?
várom a fejleményeket.....
remélem sikerült rávenni hogy ne menjen ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!