Megosztjátok a legközelebbi barátaitokkal a "nagy" családi titkokat? (: Miért?
Oké, nem mindenkinél van ilyen, persze olyanokra vonatkozik, akiknek lenne mit elmondaniuk/el is mondták. :D Tehát nem az, ami csal Rólatok szól, hanem az egész családról.
Előre is köszönöm.
KORT és NEMET is=)
2. 19:52es, most olvastam a kérdésed, nem onnan jött az ötlet, de akár onnan is jöhetett volna:D
Én egyik nap megosztotttam az egyik legjobb barátnőmmel x titkot, pár napra rá a másikkal is x titkot (x az egy db titok:D). Aztán tegnap az egyik legjobb barátnőmmel egy y titkot :)
Nekem ezt azért nehéz, mert úgy neveltek, hogy a család "gyengeségeit" (meg a sajátomét) ne osszam meg, éljek álca alatt. Aztán így valahogy jobb, beszélgettünk róla, stb. Nem hiszem, hogy át tudnák érezni, de tudom, hogy nem mondják el ssenkinek (melegen ajánlom Nekik:D) és számíthatok Rájuk :))
16/L
Nem, pedig sajnos bőven lenne mit. Az érintettekkel sem beszélek róla. Úgy érzem, hogyha beszélnék róla, akkor megtörnék, könnyebb magamban lerendeznem újra és újra. Furcsán hangzik, nem is tudom megmagyarázni.
17/L
Csak olyan barátokkal osztom meg a családi titkokat (ha úgy tetszik, családi szennyest), aki ugyanígy őszinte velem. Sajnos van mit megosztani, és sokszor ezek az emberek hasonló sztorikat tudnak mesélni a saját családjukról, és akkor már nem is tűnik annyira szörnyűnek az általam mesélt sztori.
30/L
Megosztottam évekig!A legjobb barátnőm volt és azt hittem életem végéig az is marad!Sok sok év múlva rájöttem hogy egy mondatot sem lett volna szabad neki elmondanom,a legapróbb titkot sem!Nagyon sajnálom mert tényleg fontos volt nekem ő!:(
Egyébként onnan jöttem rá hogy egy másik ismerőse rábízott egy családi balhét amivel az ember nem kérkedik és ő hozzám érve köszönés után már dalolta is a történetet...nekem ez több volt nincs csalódás!Én egy titkot ha rábízok egy BARÁTRA az a MINIMUM hogy soha senkinek nem pletykál róla...és hiába nem volt jó barátnője a csaj ez akkor is undorító volt hogy kipletykálta mint valami leárazást vagy egy örömhírt...így elgondolkoztam rólam kinek mit mondhat és bizony rá kellett jönnöm hogy sosem volt megbízható!:S Azóta senkinek nem beszélek ilyenekről!
24/L
Én az unokatesómnak mindent elmondtam. És azthittemhogy ő is nekem. MEgbíztam benne. És kiderült hogy egy kétszinü ribanc..
De valakivel muszájvolt megosztani a dolgokat.. csak aztán csalódtam benne. bár nem bántam meg hogy elmondtam .. őis elmondott sokmindent. csak mégsem mindent.... és egykét kisebb dolgot kikotyogott és ez bántott..
15/L
A legjobb barátnőmet nagyjából beavatom a családi titkaimba, de csak olyan szinten, hogy ne tudjon visszaélni vele még akkor sem, ha úgy hozná az élet, hogy mi ketten összevesszünk. Sajnos neki nagyon sok problémája van családon belül, de úgy veszem észre, hogy senki előtt nem mer teljesen megnyílni.
14/L
Ha csak a száraz jogot nézzük, már akkor is személyiségi jogokat sért az, ha valaki a családtagjairól idegeneknek titkokat árul el.
A jogot félretéve: legyen már valaki "úriember" és ne szolgáltassa ki a legközelebbi családtagjait! A család arra való, hogy a tagjai véd- és dacszövetségben legyenek egymással!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!