Titeket sem engednek el 13 évesen a furdőbe a barátaitokkal?
Figyelt kérdés
Amugy is lanyokkal mennek..Es tudok uszni is.. De nem enged el anyum.. :(2010. júl. 6. 11:49
1/15 anonim válasza:
Engem elengedtek.. Miért nem enged el?:O
2/15 A kérdező kommentje:
nem tudom.. mert feltenek.. (egyeduli gyerek vagyok..)
2010. júl. 6. 11:50
3/15 A kérdező kommentje:
de mit tegyek, hogy elengedjen? Megbizunk egymasban..
2010. júl. 6. 11:51
4/15 anonim válasza:
Mi is megbíztunk a szüleimmel egymásban mégsem engedtek el 13 évesen. 15 voltam amikor először kirepülhettem.
L/18
5/15 anonim válasza:
Engem a barátaimmal 13 évesen elengedtek fürdeni, meg ilyen helyekre. Ez már beteges féltés.
6/15 anonim válasza:
Engem is elengedtek, pedig én is egyke vagyok.
16L
7/15 anonim válasza:
Engem elengednek ugyis h fiúnál alszok utána (igaz, ismerik a fiú szüleit)
Szal reggel 10kor elmegyek, ottvagyujnka fürdőben haverok, barátok, aztán meg a fiúnál alszok..:D
Tegnap ezvolt..:D
13/L
8/15 anonim válasza:
13 évesen egy fiúnál alszol? És a szüleid engedik?
Én tuti, hogy a szüleidet, meg a fiú szüleit is feljelenteném, mert gondolom nem csak alvás van!
9/15 anonim válasza:
Hát mondjuk az sem normális, hogy 13 évesen fiúnál alszik valaki. De a strand igazán belefér.
10/15 anonim válasza:
messze van az a strand? mivel kell menni? Nem lehet h inkább ezzel van a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!