Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket sem engednek el 13...

Titeket sem engednek el 13 évesen a furdőbe a barátaitokkal?

Figyelt kérdés
Amugy is lanyokkal mennek..Es tudok uszni is.. De nem enged el anyum.. :(
2010. júl. 6. 11:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
ht... biciklivel mennek..mert, van a benti..bar az kicsit draga, es nem nagyon van penzem..de uga nem is nagyon mennek..van a szabadstrand. az ingyenes..de oda se mehetek ki, csak ha van felnott.. :S Amugy baratnokhoz mindig elenged.. Csak strandra nem. :(
2010. júl. 6. 12:53
 12/15 anonim ***** válasza:
14%

Kislány! Örülj neki,h ilyen szüleid vannak! Köszönd meg nekik,h ennyire féltenek,és nem egy kulcsot akasztanak a nyakadba,h menj amerra akarsz.

Nézzed a híreket? Ha a strandon valami történik ki segít??? Akár csak egy napszúrás,elesés...és nem nagyobb baj.

13 évesen a fiúnál alvós lány szülei pedig...nos inkább nem írok semmit...

2010. júl. 6. 14:15
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Biciklivel én elengednélek a strandra. Napszúrást bárhol kaphatsz,vizimentő meg mindnehol van. Mondd meg anyudnak ,hogy kikkel mennél,ha ismeri őket is akkor nem értem miért nem enged. Igérd meg,hogy nem mész mélyvizbe,hátha attól fél,hogy megfulladsz. Én most voltam nyaralni a párommal,21 vagyok és anyám még mindig megigérteti velem,hogy nem megyek mély vizbe:DD :)
2010. júl. 6. 14:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Engem elengednek. Mindig. Még akkor is ha kicsit hideg van xD [jól van, nem kell azért arra gondolni, hogy meglehet fagyni :P]

És én is egyke vagyok :)

13/L

2010. júl. 6. 16:57
 15/15 A kérdező kommentje:
ht. jo nektek..:(
2010. júl. 6. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!