Hogy viselkedhet így egy anya?
Az egész kamaszkorom azzal telt, hogy a hibáikkal szembesítettem őket, mivel nagyon durva dolgokat tettek velem, bezártak, állandóan 200%-ot követeltek tőlem, és ha csak 199%-ot tudtam teljesíteni, sokszor összeroppantam a nyomásuk alatt, akkor voltam mindenféle szar gyerek, egy lusta dög, semmirekellő stb. Így egy idő után én is durvábban bántam velük, de sosem voltam bunkó, csak hát a szivatás közepette néha a szemükbe mondtam, milyen szülők ők mégis. És ezért büntetnek még mindig, mert fájt nekik az igazság, hogy megmondtam a szemükbe, de változtatni sosem voltak hajlandók.
Nem csak én mondom, hogy a húgommal kivételeznek, és neki mindent megengednek, a barátom sokat van nálunk, és ő is rendszeresen látja, ő is megfigyelte már, és igazat ad nekem. De mikor felhozom anyáméknak, csak azzal jönnek, hogy én is kaptam tőlük ezt meg azt, és fogjam be a szám. De itt nem csak a pénzről van szó, egyébként meg pénzt sem kaptam annyit, mint a húgom, de törődést és szeretetet sem. Hozzáteszem, a húgom mindenek ellenére utálja őket, vele is sokszor úgy beszélnek, mint a kutyával, amit ő nem tűr szó nélkül, mint én, ő keményen visszavág. Mégis ő a kis kedvenc, nekem meg marad az egész napos ócsárolás és elégedetlenkedés.
"Nem csak én mondom, hogy a húgommal kivételeznek, és neki mindent megengednek, a barátom sokat van nálunk, és ő is rendszeresen látja, ő is megfigyelte már, és igazat ad nekem"
Nem lehet hogy elfogult veled szemben ezért ad igazat?
Mekkora a húgod?
Mért nem szabad kivedd a pénzed?
Szerintem menj el a barátoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!