Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogilag kirakhatja a saját...

Jogilag kirakhatja a saját fiát egy anya az utcára?

Figyelt kérdés

Anyám, fogta a motyómat és kidobott az utcára, azzal a szöveggel hogy változtassam meg a lakcímemet

most töltöttem a 20. élet évemet, s így elvesztette az utánam járó családi támogatásokat (családi pótlék stb. )

Nappali tagozatos OKJ-s suliba járok, még van 1 évem hátra. Nincs hova mennem, s munkát sem találok

2011. júl. 1. 09:30
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:

nem úgy értettem hogy minden anya ilyen, csak hogy az állam nem gondol ilyen esetekbe bele, mint példáu az enyém.

Apámat nem láttam 15 éve nem tudom merre lehet...

Nincs jogosítványom beteg szállításhoz... :(

egy éretségim van és ennyi... amugy mindenféle meló helyet néztem már... a környéken nincs semmi, pesten sem, de pénzem sincs fel utazni hogy körbe érdeklődjek vagy ilyesmi :S

2011. júl. 1. 09:56
 22/56 A kérdező kommentje:

a sulinak nincs kolesza, de a bérletekre is kéne $, de a diák munkák nem írnak vissza egyik szövetkezet sem, hiába jelentkezek az összes olyan munkára amit válalhatnék..

egész munka idős állást meg nem válalhatok mert nappalis vagyok

fekete munka sem jöhet szóba mert szeptembertől újra iskola van OKJ-s vizsgák és akkor nem brnék dolgozni egész nap mellette... szóval tényleg nem tudom mi legyen :S

2011. júl. 1. 09:59
 23/56 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg borzasztó,eszembe nem jutna soha kirakni a gyerekeimet,pedig a fiammal megjártam a "hadak útját".De azért szeretem, és történjen bármi mindig jöhet haza.Nagyon sajnállak téged,tudom ezzel nem sokat érsz. Próbálj segítséget kerni a helyi család segítő szolgálatnál.
2011. júl. 1. 09:59
 24/56 anonim ***** válasza:
100%
Nos.Szerintem 18 év felett kirakat,bár nem vagyok tisztába a jogi dolgokkal.A családi pótlékot viszont igényelheted még és van is esély rá h kapod amig a sulit be nem fejezed(legkésöbb 23 éves korodig.)Ha az okj-s nappali suli akkor jár.Én is kaptam 23 éves koromig,csak azt már kérvényezni kell.
2011. júl. 1. 10:02
 25/56 anonim ***** válasza:
82%
Lakcímkártyával, személyivel arra a lakcímre vagy bejelentve?
2011. júl. 1. 10:04
 26/56 anonim ***** válasza:
74%

Kirakhat, hisz felnőtt vagy, mehetsz dolgozni. Aztán próbálj valahová becsövelni.

Amúgy épeszű ember nem dobja ki ok nélkül a gyerekét.

2011. júl. 1. 10:04
 27/56 anonim ***** válasza:
82%
Én csak annyit kérdeznék, hogy mi volt a kiváltó ok, amiért kirakott az utcára? Mert azért az sem mindegy. Anyukád tudta nagyon jól pár hónapja, hogy megszűnik az utánad járó csp. ettől az időponttól kezdve, mert erről határozatot kap az Államkincstártól. Valami más lehet itt véleményem szerint a háttérben.
2011. júl. 1. 10:06
 28/56 anonim ***** válasza:
64%

"nem úgy értettem hogy minden anya ilyen, csak hogy az állam nem gondol ilyen esetekbe bele, mint példáu az enyém. "

az államnak nem kell rád gondolnia, felnőtt ember vagy, anyádnak nem kötelessége eltartani és a lakhatásodat biztosítani....bármennyire is kegyetlenül hangzik

ha meg nincs senkid, akkor menj el külföldre bébisintérkedni v mezőgazdasági idénymunkára

2011. júl. 1. 10:10
 29/56 anonim ***** válasza:
83%
Mellesleg a betegellátáshoz nem feltétlen kell jogsi, tologatni kell az öregeket, átrakni ágyba esetleg tisztába tenni stb. oda tuti felvesznek mert ebből hiány van. Lélekölő munka, de jelenleg nincs választásod.
2011. júl. 1. 10:10
 30/56 anonim ***** válasza:
50%
Megkérdezhetem, hogy mi volt az ok? Amúgy próbálkozz a családsegítőnél, hátha tudnak valamit, + a munkanélküliben.
2011. júl. 1. 10:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!