Jogilag kirakhatja a saját fiát egy anya az utcára?
Anyám, fogta a motyómat és kidobott az utcára, azzal a szöveggel hogy változtassam meg a lakcímemet
most töltöttem a 20. élet évemet, s így elvesztette az utánam járó családi támogatásokat (családi pótlék stb. )
Nappali tagozatos OKJ-s suliba járok, még van 1 évem hátra. Nincs hova mennem, s munkát sem találok
nem úgy értettem hogy minden anya ilyen, csak hogy az állam nem gondol ilyen esetekbe bele, mint példáu az enyém.
Apámat nem láttam 15 éve nem tudom merre lehet...
Nincs jogosítványom beteg szállításhoz... :(
egy éretségim van és ennyi... amugy mindenféle meló helyet néztem már... a környéken nincs semmi, pesten sem, de pénzem sincs fel utazni hogy körbe érdeklődjek vagy ilyesmi :S
a sulinak nincs kolesza, de a bérletekre is kéne $, de a diák munkák nem írnak vissza egyik szövetkezet sem, hiába jelentkezek az összes olyan munkára amit válalhatnék..
egész munka idős állást meg nem válalhatok mert nappalis vagyok
fekete munka sem jöhet szóba mert szeptembertől újra iskola van OKJ-s vizsgák és akkor nem brnék dolgozni egész nap mellette... szóval tényleg nem tudom mi legyen :S
Kirakhat, hisz felnőtt vagy, mehetsz dolgozni. Aztán próbálj valahová becsövelni.
Amúgy épeszű ember nem dobja ki ok nélkül a gyerekét.
"nem úgy értettem hogy minden anya ilyen, csak hogy az állam nem gondol ilyen esetekbe bele, mint példáu az enyém. "
az államnak nem kell rád gondolnia, felnőtt ember vagy, anyádnak nem kötelessége eltartani és a lakhatásodat biztosítani....bármennyire is kegyetlenül hangzik
ha meg nincs senkid, akkor menj el külföldre bébisintérkedni v mezőgazdasági idénymunkára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!