Jogilag kirakhatja a saját fiát egy anya az utcára?
Anyám, fogta a motyómat és kidobott az utcára, azzal a szöveggel hogy változtassam meg a lakcímemet
most töltöttem a 20. élet évemet, s így elvesztette az utánam járó családi támogatásokat (családi pótlék stb. )
Nappali tagozatos OKJ-s suliba járok, még van 1 évem hátra. Nincs hova mennem, s munkát sem találok
az a baj hogy nincs senkim :'(
1-2 napig itt lehetek bnőmnél, de sokáig itt sem maradhatok :S
elég tré hogy ha a gyereked betölti a 18. életévét akkor már nem is kell gondoskodni róla.. és nem úgy megy mint régen hogy 18. éves korában már talpra tud állni az ember... a mai világban elég nehéz :S nem hogy rendes munkát még diák melót sem találtam... :S
Azért azt ne gondold, hogy minden anya ilyen...
Nekem két gyerekem van (20 és 21 évesek) és akármeddig eltartom őket, eszembe sem jutna kirakni az utcára!!!
Amíg van pénzem, addig nekik is van mit enni, itt mindig van ágyuk, helyük!...
Nem tudom, neked milyen anyád van, de ez valami BORZALOM!!!
Amúgy a TANÉV VÉGÉIG jár a családi pótlék, ami augusztus 31-ig tart!...
ALBÉRLET?!... 8-o
Ne hülyéskedj, ahhoz 2-3 hónapnyi kaució kell és 20-30ezer Ft/hónap...
Szerinted honnan vegyen ennyi pénzt, ha munkája sincs?!...
Esetleg a Máltai Szeretetszolgálatnak vannak hajléktalan szállói, ott nem kell fizetni...
Esetleg olyan munkahely, ahol van munkásszálló?!...
Kórházakban van ilyesmi : beteghordó (ahhoz nem kell képesítés) és szokott lenni munkásszálló!...
Sajnállak, hogy ilyen anyád van. :( Apukáddal mi van?
Én is valami kollégiumi lehetőséget néznék, de akkor is kell valami munka a tanulás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!