Mit gondoltok erről?
Nincsenek barátaim, és már ilyen elvetemült ötletek jutnak az eszembe, hogy egy e-mail címmel és egy-két soros kisérőszöveggel írok lapokat, és a városban járkálva szimpatikus korombeli fiataloknak adnám, hátha írnak. Nagyon hülye ötlet? Nem rossz szándékból ismerkednék, csak már tanácstalan vagyok. Neten írtam már pár embernek, de szinte mindig olyanokat fogok ki akik messze laknak.
20/F
ne a címed add oda, hanem próbálj finoman sóba elegyedni
olyannal, aki ül, bámészkodik
de jobb lenne, ha beíratkoznál valami táborba, szakkörbe, klubba, könyvtárba, edzésre.
Ott biztos találsz.
keresd elő a régi ismerőseidet(osztálytársak, unokatesók, szomszédok, ovis társak) hívd ki őket a strandra! Majd hozzák a barátaikat, s azokkal is megismerkedsz.
Fogj egy kosárlabdát (vagy focit), és keress egy pályát vmelyik lakótelep körül. Biztos lesz ott még vki, aki dobál/kapura rúg. Egy idő után összeálltok együtt játszani. Sőőőt, ilyenkor komoly csapatok is össze szoktak jönni.
Vagy, keress egy klubbot, szakkört (pl: dráma szakkör), állj be sportolni valahova, menj el tánciskolába, ahol már eleve vannak emberek. Idő után befogadnak, elhívnak. Ennyi. Ha otthon ülsz a gép előtt nincsenek fizikai kapcsolataid, ott ragadsz a négy fal között és hülyeségeket találsz ki, meg képzelegsz.
Vagy hívd fel egy csoporttársad, munkatársad, volt oszt.társad, nincs-e kedve uszodába menni veled. Valaki csak igent mond!!! Ha nem az első, akkor a második, ha az se akkor majd az ötödik.
Üdv!
Sajnos jelenleg nincs munkahelyem. Kb. 2 hónapja.
Szórakozni, bulizni nem igazán szeretek.
A szakkörök... igazábol nemtudom mi érdekelne, még keresem a helyem. Osztálytársaim közül nem vagyok annyira jóban, csak 1 lány van akivel valamilyen szinten tartjuk a kapcsolatot.
Kecskemét környékén lakom.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Szia!
Úgy megsajnáltalak, ahogy olvastam a kérdésed, komolyan megérintett. Aranyos ötlet ez a "papíradogatás", de egyben szörnyű ötlet is :D semmiképpen ne próbáld ki :) ha szeretnéd, megadhatom neked az MSN címemet, szívesen beszélgetek veled.
18L
Ha már net előtt ülsz, akkor az a legegyszerűbb, hogy feljársz valamilyen fórumra, chatre és akkor találhatsz barátokat.
Én pl. anno egy myvip klubban szedtem össze ismerősöket (könyves klubban, mert szeretek olvasni), akikkel jóban vagyok és csak a távolság miatt nem volt találkozás.
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 06-30 14:45
Merre tűntél? Felvettelek, de nem vagy elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!