Mit gondoltok erről?
Nincsenek barátaim, és már ilyen elvetemült ötletek jutnak az eszembe, hogy egy e-mail címmel és egy-két soros kisérőszöveggel írok lapokat, és a városban járkálva szimpatikus korombeli fiataloknak adnám, hátha írnak. Nagyon hülye ötlet? Nem rossz szándékból ismerkednék, csak már tanácstalan vagyok. Neten írtam már pár embernek, de szinte mindig olyanokat fogok ki akik messze laknak.
20/F
ettől inkább megijednének.
járj el valamilyen közösségbe (sport , vallás, kultúra)
ismerkedj chatoldalon vagy társkeresőn (ott is lehet csak barátkozni)
vagy valamilyen tanfolyamra...
de ezt felejtsd el...
nagyon rossz ötlet, ami csak akkor válna be, ha ferraridra írnád rá,
inkább szerezz egy kutyát
egyébként nincs munkahelyed? egész nap otthon vagy vagy mi?
Elég elkeseredett ötlet, és az embereknek az a benyomása támadna, hogy valami nagyon lelki rokkant lehetsz, ha már ezt is megpróbálod:)
Ha barátokat akarsz szerezni, akkor egyrészt próbálkozz tényleg szabadidős szakkörökkel (én külön kizárnám a vallást, ha már valaki csatlakozik egy olyan helyre, azt ne barátokért tegye..), másrészt a barát- és társkereső oldalakat ajánlom még neked. Én lányként sok ismerőst szereztem ott, és néhány hosszú távú barátságot (párkapcsolatot nem kerestem), és mivel fiú vagy, te még a perverzek nagy részét is megúsznád:S
A lényeg, hogy légy nyitott, érdeklődő, tájékozott személy, aki tud beszélgetni (fenntartani az érdeklődését) érdekesnek tűnő idegen emberekkel, és akkor már mindegy, milyen módon, de barátokra fogsz találni:)
Nekem sincsenek. Kellene egy tanú egy szerződéshez és basszus nincs aki aláírja xD
Amúgy érdekes ötlet, én frászt kapnék, ha ilyet kapnék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!