Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Nincsenek barátaim, és már ilyen elvetemült ötletek jutnak az eszembe, hogy egy e-mail címmel és egy-két soros kisérőszöveggel írok lapokat, és a városban járkálva szimpatikus korombeli fiataloknak adnám, hátha írnak. Nagyon hülye ötlet? Nem rossz szándékból ismerkednék, csak már tanácstalan vagyok. Neten írtam már pár embernek, de szinte mindig olyanokat fogok ki akik messze laknak.

20/F

2011. jún. 30. 13:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
hát ez nagyon hülye ötlet hogy így szerezz barátokat. mert így biztos nem fogsz.
2011. jún. 30. 13:38
 2/19 A kérdező kommentje:
Így gondolom én is...
2011. jún. 30. 13:40
 3/19 anonim ***** válasza:
Nekem sincsenek barátaim mert egy zárkozott lány vagyok 18L
2011. jún. 30. 13:41
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

ettől inkább megijednének.

járj el valamilyen közösségbe (sport , vallás, kultúra)

ismerkedj chatoldalon vagy társkeresőn (ott is lehet csak barátkozni)

vagy valamilyen tanfolyamra...

de ezt felejtsd el...

2011. jún. 30. 13:42
 5/19 anonim ***** válasza:

nagyon rossz ötlet, ami csak akkor válna be, ha ferraridra írnád rá,

inkább szerezz egy kutyát

egyébként nincs munkahelyed? egész nap otthon vagy vagy mi?

2011. jún. 30. 13:42
 6/19 anonim ***** válasza:
Ne a net előtt ülj,hanem mozdulj ki! Fiatal vagy,járj ki egy kicsit szórakozni,nem netes haverok kellenek neked!
2011. jún. 30. 13:43
 7/19 anonim ***** válasza:

Elég elkeseredett ötlet, és az embereknek az a benyomása támadna, hogy valami nagyon lelki rokkant lehetsz, ha már ezt is megpróbálod:)

Ha barátokat akarsz szerezni, akkor egyrészt próbálkozz tényleg szabadidős szakkörökkel (én külön kizárnám a vallást, ha már valaki csatlakozik egy olyan helyre, azt ne barátokért tegye..), másrészt a barát- és társkereső oldalakat ajánlom még neked. Én lányként sok ismerőst szereztem ott, és néhány hosszú távú barátságot (párkapcsolatot nem kerestem), és mivel fiú vagy, te még a perverzek nagy részét is megúsznád:S

A lényeg, hogy légy nyitott, érdeklődő, tájékozott személy, aki tud beszélgetni (fenntartani az érdeklődését) érdekesnek tűnő idegen emberekkel, és akkor már mindegy, milyen módon, de barátokra fogsz találni:)

2011. jún. 30. 13:47
 8/19 anonim ***** válasza:

Nekem sincsenek. Kellene egy tanú egy szerződéshez és basszus nincs aki aláírja xD

Amúgy érdekes ötlet, én frászt kapnék, ha ilyet kapnék :)

2011. jún. 30. 13:48
 9/19 anonim ***** válasza:
miért, te hol laksz?
2011. jún. 30. 13:49
 10/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom beválna-e. Van akinek lehet, hogy bejönne, de nem ez a jellemző. Gondolj bele te hogy reagálnál rá, ha valaki ilyen szórólapot adna neked. Egyébként vannak, akik az interneten is tudnak barátságokat kialakítani aztán később személyesen is találkoznak. Kérdező am. merre lax? Egyébként én is hasonló cipőben járok mint te. Lassan hozzászoktam már. De nagyon szeretek pl. beszélgetni ha van rá mód. Ha gondolod írj privátba.
2011. jún. 30. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!