Egy szarkasztikus kisebbség érzéssel küzdő sz@r keverő anyával mit lehet kezdeni?
Az anyám egy érzelmileg nulla ember aki nem a boldogulásomat nézi hanem hogy csak neki jó legyen és minél tovább maga mellett tudhasson!Apám el hagyta,húgom külföldön él,így csak engem tud csesztetni ez a szerencsétlen ember!
A párkapcsolataimban rendszerint bele rondít ez a boszorkány ahol tud,nem támogat se hogy,hogy elhúzhassak végre itthonról inkább csak húz vissza magával!
Azt hajtogatja hogy ő örülne a legjobban ha végre el húznék itthonról mert ő élni akarja a saját életét,de támogatni nem tud hogy végre leléphessek,pedig meg tehetné!
Mi tegyek egy ilyen gonosz boszorka nővel?
1nézz tükörbe
2 vésd az eszedbe anyád csak egy van
3szégyeld magad hogy így beszélsz róla
gondolom te egy minta gyerek vagy....
Amikor el váltak akkor csak én támogattam és senki más,a húgom éli nagy világát külföldön én meg itt hallgattam évekig a nyavajgását és a válásból a húgom semmit nem érzet meg,csak én!Ami padlóra küldött!
Mindig is őt támogatták annak idején,én mindenért magam dolgoztam meg.
Mondjuk azért, mert anyádat -aki gondolom azért csak felnevelt és jelenleg is eltart, ha egyszer nem élsz egyedül, önállóan - elhordod mindennek, magaddal szemben meg semmi önkritikát nem gyakorolsz.
Fogd magad, csomagolj össze és költözz el. Nem egy "érzelmileg nulla ember" , "szerencsétlen ember", "gonosz boszorka" támogatására kellene várnod, te elkényeztetett egoista kis akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!