Párom kiakadt rám, de nagyon. Igaza van?
Kölcsön adtam, egy számomra fontos embernek egy elektronikus kütyüt. Meg mondtam neki még akkor, de szörnyen kiakadt, hogy én őt megsem kérdeztem, mert ő nem adta volna oda.
Úgy kiakadt, mint a pintyős mitom én mi. A 10 év alatt talán egyszer beszélt így velem. Megakartam mondani neki, hogy velem így ne beszéljen, de inkább majd ha lehiggadt.
Számtalanszor beszélhettem volna én is így vele, de sose tettem. Elmondtam a véleményem, de soha nem oktattam ki.
Félek, ha most nem szólok neki e miatt, majd rákap és többször is elő fog fordulni, hogy így beszél velem.
Jó lehet hogy igaza van, de az a k.-a sz.r az enyém is, nehogy már az engedéje nélkül ne dönthessek!
Ti kinek adtok igazat?
Szerintem mind a ketten hibásak vagytok.
Ő azért mert özönvizet zúdított rád azzal az ordibálással, te meg azért mert nem kérdezted meg előtte, ha már a cucc a kettőtöké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!