Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom kiakadt rám, de nagyon....

Párom kiakadt rám, de nagyon. Igaza van?

Figyelt kérdés

Kölcsön adtam, egy számomra fontos embernek egy elektronikus kütyüt. Meg mondtam neki még akkor, de szörnyen kiakadt, hogy én őt megsem kérdeztem, mert ő nem adta volna oda.

Úgy kiakadt, mint a pintyős mitom én mi. A 10 év alatt talán egyszer beszélt így velem. Megakartam mondani neki, hogy velem így ne beszéljen, de inkább majd ha lehiggadt.

Számtalanszor beszélhettem volna én is így vele, de sose tettem. Elmondtam a véleményem, de soha nem oktattam ki.

Félek, ha most nem szólok neki e miatt, majd rákap és többször is elő fog fordulni, hogy így beszél velem.

Jó lehet hogy igaza van, de az a k.-a sz.r az enyém is, nehogy már az engedéje nélkül ne dönthessek!

Ti kinek adtok igazat?

2011. jún. 28. 08:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Ácsi. Azért van egy kis különbség. Én azért balhéztam volna, mert anyagi veszteség éri vele az egész családot, ha az alapból nem olcsó jó minőségű szerszámokat újra, és újra meg kell venni.
2011. jún. 28. 11:17
 22/24 anonim ***** válasza:
ha közös a kütyü,illik megkérdezni a párod. nyilván rosszul esett neki,h kihagytad. ettől nem vész el a szabad akarat, de ami közös,arról közösen illik dönteni,bármi legyen is az
2011. júl. 6. 15:06
 23/24 anonim ***** válasza:
Egyszerű, amit írtak, ami a tiéd azt úgy adod oda akárkinek amikor csak akarod, ami közös azt meg megkérdezed. Önkényesen nem kéne ilyeneket csinálnod. Írtad h amikor 40 re büntették a párod te nem szóltál, na akkor kellett volna kinyitnod a szádat! Ha valami zavar azt rögtön mondani kell, nem később hozakodni fel vele h én ekkor meg ekkor sem szóltam... Én egyikőtöknek sem adok igazat, de a párod helyében én is megsértődtem volna h a közös cuccainkat az én megkérdezésem nélkül kölcsön adogatja.
2011. júl. 6. 15:14
 24/24 anonim ***** válasza:

Szerintem mind a ketten hibásak vagytok.

Ő azért mert özönvizet zúdított rád azzal az ordibálással, te meg azért mert nem kérdezted meg előtte, ha már a cucc a kettőtöké.

2011. júl. 6. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!