Elmennél az exeddel a már előre lefoglalt nyaralásra?
Párommal 1-2 hete szakítottunk. Már nem bírtuk elviselni egymást, nem figyelt rám, csak magával volt elfoglalva. Én féltékenykedtem, hisztiztem. Közösen döntöttünk a szakítás mellett.
Most, hogy mindeketten levegőhöz jutottunk, lenyugodtunk beszélgettünk a közös nyaralásról. Már levolt foglalva 1 hét és csak kettesben. Mondtam neki, hogy nem vagyok benne biztos, hogy ez jó ötlet ő azt mondta, hogy mással nem megy el inkább ő se megy. Ez lenne az első nyaralásunk, de most így menjek el hogy már nem is vagyunk együtt? Mit gondoltok?
Azért mert az egész kapcsolatunk arról szólt, hogy vártam hogy megváltozzon...én szenvedtem ő meg nem is vett komolyan. Nem ez az első szakításunk és ő azt hiszi, hogy ez is csak olyan mint a többi. Ha elmennék megint az lenne amit ő akar. Megint kibékülnénk és minden menne tovább.
Tudom, hogy mit kellene tennem, hogy nem szabadna elmennem. De szívem szerint gondolkodás nélkül mennék.
Igazából nem is tudom mit vártam tőletek, hisz nem láttok bele a kapcsolatunkba.
De mindenesetre köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Szia kedves kerdezô! Igaz, hogy jo regi a kerdes, de Mi lett vegul?
En is hasonlo helyzetbe kerultem. Kb egy hete szakitott velem a parom, de 2 het mulva indul a k egy 3 hetes dominikai alomutra. Ki is van fizetve... Azt mondja döntsek en, de szerinte menjunk el, erezzuk jol magunkat es utanna majd leülünk megbeszelni Mi legyen. Fel éve erre a nyaralasra várok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!