Elmennél az exeddel a már előre lefoglalt nyaralásra?
Párommal 1-2 hete szakítottunk. Már nem bírtuk elviselni egymást, nem figyelt rám, csak magával volt elfoglalva. Én féltékenykedtem, hisztiztem. Közösen döntöttünk a szakítás mellett.
Most, hogy mindeketten levegőhöz jutottunk, lenyugodtunk beszélgettünk a közös nyaralásról. Már levolt foglalva 1 hét és csak kettesben. Mondtam neki, hogy nem vagyok benne biztos, hogy ez jó ötlet ő azt mondta, hogy mással nem megy el inkább ő se megy. Ez lenne az első nyaralásunk, de most így menjek el hogy már nem is vagyunk együtt? Mit gondoltok?
Ha elmennék, szerintem biztos hogy kibékülnénk. Ugy nem tudnánk nyaralni, mint két barát.
De mégiscsak oka volt a szakításnak, mindketten tul makacsok és akaratosak vagyunk.
Bár ő ugy kezeli a szakításunkat, mintha csak szünet lenne mert szerinte összetartozunk, de én komolyan gondoltam...Bár igaz, hogy szeretem és most még nem tudnám elképzelni mással.
Nem tudom mit akarok!
ha szakítok valakivel, és azt teljesen komolyan gondolom, akkor ezt a kérdést fel sem teszem:-)
szerintem valahol szeretnél te elmenni, nincs ebben semmi, akkor menj:-)
Volt oka, hogy szakítottatok. Kell néhány hónap, hogy függetlenedjetek egymástól és rájöjjetek, mennyivel jobb is külön (vagy komolyan szükségetek van egymásra). Szóval ha ezen a nyáron elmentek együtt nyaralni, valószínűleg összejönnétek a régi szép idők emlékére, és folytatódna ugyanott a kapcsolat, ahol abbamaradt. Pedig nektek most egészen másra van szükségetek! Ez lenne a lehető legrosszabb dolog, ha ismét egymás oldalán kötnétek ki! A problémák nem oldódnának meg tőle..
Semmiképp ne menj vele, vigyél inkább egy barátnőt, lazítsatok, szórakozzatok, ismerkedjetek. Ha kiderülne, hogy mégis egymás mellett van a helyetek, akkor annak hónapok múlva kell megtörténnie, és addig átértékelni magatokban objektíven az egész kapcsolatot, anélkül, hogy a másik fürdőruciban rohangálna az orrotok előtt és másokkal próbálna flörtölni.
Én voltam már ilyen helyzetben, és elmentem!
Minden vágyam az a nyaralás volt! Utólag sem bántam meg. Persze ő próbálkozott a kibéküléssel, de én nem hagytam magam, nagyon határozott voltam. Előfordult az is, hogy veszekedtünk, de összességében nagyon jó volt, majdnem úgy nyaraltunk, mint 2 barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!