Hova mentek nyaralni es mennyit szantok a nyaralasra?
Nem megyünk nyaralni:D és ez jó nekem.Jól érzem magam ott,ahol vagyok.Kirándulni viszont megyünk.És az jó lesz.:)
Amúgy meg a 15 millió forintba kerülős válaszolónak üzenném,hogy menjetek,érezzétek jól magatokat a "világkörüli" úton!A szüleimmel is jól érzem magam,nem kell nekem gazdagság..XD
Mi gyüjtünk rá.
Elég jól keresünk és minden év januárjában kitaláljuk hova akarunk menni mekkora a keret.
Tavaly Karibtenger volt, és már januártól néztük az utakat.
Idén Bali lett volna de terhes lettem, nem mehtünk, azt a pénzt a gyerekre költjük és félre teszzük hogy most hogy nemfogok dolgozni jövöre európába eltudjunk menni.
Mi úgy gyüjtünk hogy kitaláljuk mekkora az az összeg amit havonta kb félre akarunk rakni nyaralásra. aztán elkezdünk nézelödni ezekben az árakban.
Pl januárban kitalálod hogy idén nyaralunk. kigondolod hogy havi 10000Ft-t tudsz fejenként félre tenni. ès mondjuk augusztusba akarsz menni nyaralni.
akkor 7 hónap jön össze vagy is fejenként 70 ezer áll rendelkezésre. elkezded nézni az utakat, mi az ami tetszene, mik az igények.
pl minket iszonyatosan vonz afrika de 1 hét szafari egy hét fürdét akarunk de ez túl nagy keret. jól megnéztünk minden utatat, és arra jutottunk erre most nem futja, akkor lejebb adtunk és más utakat kezdtünk nézni.
de a kérdés akarsz-e utazásra költeni? sok ismerösöm nem akar és nekik az utazás felesleges pénzkidobás, ök azt gondolják csak a nagyon gazdagok tehetik meg.
Párom nagybáttyáék minden évben a gyerekekkel autóval mennek aurópába körútra. pl most angliában vannak egy fél éves szervezés volt hogy olcsó de jó szállásokat kapjanak. tavaly olaszországban voltak így. és nem kerül olyan sokba, e jó szervezés a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!