Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmennél az exeddel a már...

Elmennél az exeddel a már előre lefoglalt nyaralásra?

Figyelt kérdés

Párommal 1-2 hete szakítottunk. Már nem bírtuk elviselni egymást, nem figyelt rám, csak magával volt elfoglalva. Én féltékenykedtem, hisztiztem. Közösen döntöttünk a szakítás mellett.

Most, hogy mindeketten levegőhöz jutottunk, lenyugodtunk beszélgettünk a közös nyaralásról. Már levolt foglalva 1 hét és csak kettesben. Mondtam neki, hogy nem vagyok benne biztos, hogy ez jó ötlet ő azt mondta, hogy mással nem megy el inkább ő se megy. Ez lenne az első nyaralásunk, de most így menjek el hogy már nem is vagyunk együtt? Mit gondoltok?

2011. jún. 27. 16:22
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
69%
Biztos hogy nem! Hiszen volt oka annak hogy szakítottatok.
2011. jún. 27. 16:24
 2/28 anonim ***** válasza:
84%
Sehogy. Fogd a legjobb barátnődet, aztán induljatok. Lehet még egy új pasit is beszerzel :)
2011. jún. 27. 16:24
 3/28 anonim ***** válasza:
63%
nem mennék.
2011. jún. 27. 16:26
 4/28 anonim ***** válasza:
81%
ha ki akarnék békülni és látnék esélyt arra, hogy jól működjön mégis az a kapcsolat, akkor igen. ha nem, akkor inkább egy barátnővel.
 5/28 anonim ***** válasza:
82%
Ha azzal nem volt probléma,hogy szerettétek egymást, akkor szerintem ez a kapcsolat újrakezdését is jelentheti. Főleg, hogy az első nyaralás, kettesben pihentek meg minden, lehet újra összejöhetnétek. Azért érdemes lenne elmenni. Persze csak, ha mindketten így gondolkodtok.
 6/28 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudom, lehet hogy elmennék. De ez attól függ, milyen érzések vannak bennem, azt pedig csak te tudod, hogy benned milyen érzések vannak, és azok megfelelőek-e egy nyaralásra az exszel vagy sem.

Persze ennek csak két esetben van értelme. Az egyik, ha el tudtok lenni mint két barát, és jól tudjátok érezni magatokat. A másik pedig, hogy átértékelitek a dolgokat, és kibékültök. Ha csak ölnétek egymást, az nem lenne túl jó nyaralás.

2011. jún. 27. 16:28
 7/28 napietus ***** válasza:
45%

én simán :) most hogy már nem köt össze Titeket semmi, nem lesz konfliktus. vagy ha ezt nem akarod, akkor váltsd meg a részét, és menj el a testvéreddel, vagy egy barátoddal/barátnőddel.

29/N

8/28 anonim ***** válasza:
25%

én sem nagyon...:/

de már lehet h kibékülnétek nem gondolod ?:D

9/28 anonim ***** válasza:
74%
Elmennék. Ha nem is jönnénk újra össze, akkor is szép emlék :)
2011. jún. 27. 16:30
 10/28 anonim ***** válasza:
25%
Nem, semmiképpen. Ha ő nem akar mással elmenni, akkor te keress magad mellé útitársat (barátnő, anyuka stb)! De együtt...mégis mi értelme lenne?
2011. jún. 27. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!