Elmennél az exeddel a már előre lefoglalt nyaralásra?
Párommal 1-2 hete szakítottunk. Már nem bírtuk elviselni egymást, nem figyelt rám, csak magával volt elfoglalva. Én féltékenykedtem, hisztiztem. Közösen döntöttünk a szakítás mellett.
Most, hogy mindeketten levegőhöz jutottunk, lenyugodtunk beszélgettünk a közös nyaralásról. Már levolt foglalva 1 hét és csak kettesben. Mondtam neki, hogy nem vagyok benne biztos, hogy ez jó ötlet ő azt mondta, hogy mással nem megy el inkább ő se megy. Ez lenne az első nyaralásunk, de most így menjek el hogy már nem is vagyunk együtt? Mit gondoltok?
Nem tudom, lehet hogy elmennék. De ez attól függ, milyen érzések vannak bennem, azt pedig csak te tudod, hogy benned milyen érzések vannak, és azok megfelelőek-e egy nyaralásra az exszel vagy sem.
Persze ennek csak két esetben van értelme. Az egyik, ha el tudtok lenni mint két barát, és jól tudjátok érezni magatokat. A másik pedig, hogy átértékelitek a dolgokat, és kibékültök. Ha csak ölnétek egymást, az nem lenne túl jó nyaralás.
én simán :) most hogy már nem köt össze Titeket semmi, nem lesz konfliktus. vagy ha ezt nem akarod, akkor váltsd meg a részét, és menj el a testvéreddel, vagy egy barátoddal/barátnőddel.
29/N
én sem nagyon...:/
de már lehet h kibékülnétek nem gondolod ?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!