Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kellett volna válaszolnom?

Mit kellett volna válaszolnom?

Figyelt kérdés
Temetésre megyünk. Nehezen szedegetem össze a kellő és illő ruhákat, mert alapban nem hordok feketét. A féjem egyszercsak megjelent két fogassal a kezében, melyen egyebek mellett két fekete szoknya is volt. Kérte, hogy válasszak, próbáljam fel őket. Ezek a ruhaneműk a húsz éve meghalt feleségéé voltak. Ez már a második eset, hogy engem be akar öltöztetni az ő volt ruháiba. Azt mondtam neki, "szokd már meg, hogy senki ruháját nem akarom felvenni, egy meghalt asszonyét meg pláne nem." Ő erre annyit mondott, hogy "nem ebben halt meg" Kínos helyzet.
2011. jún. 27. 16:16
 1/10 anonim ***** válasza:
78%

Sotetkek is megfelel. Sot egy sotet vagy szurke kosztum, meg feher bluzzal is megfelel.

Ferjed miert tartogatja meg mindig a meghalt felesege ruhait? Husz ev utan?

A temetes utan, ezen gondolkodnek, hogy ezt hogy oldjam meg. Tartson meg emlekeket, kepeket, de ne a ruhait.

2011. jún. 27. 16:21
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

Én sem venném fel.

Egy meghalt személy ruháit tényleg nem szokták megtartani.

2011. jún. 27. 16:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Jogos, ahogy érzel...én sem venném fel a ruháit. A hideg is kiráz. A többi emlék oké. Neked van igazad.

22N

2011. jún. 27. 16:24
 4/10 Antóniaa ***** válasza:
78%

Ferjed miert tartogatja meg mindig a meghalt felesege ruhait? Husz ev utan?

Ezen én is elgondolkodnék... Vagyis Ti miért őrzitek még mindíg? Mert gondolom egy házban éltek.. Fényképek oké, na de ruhák? És még r ád is akarja adni?

2011. jún. 27. 16:24
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
Morbid. De az is, hogy közös háztartásban élsz a meghalt feleség ruháival.
2011. jún. 27. 16:27
 6/10 A kérdező kommentje:
A férjem mindenhez ragaszkodik, szinte semmit nem dob ki. Diszpozofóbiás. 30 éves suba terítők és kb. ugyanennyi éves szilveszteri trombiták között éldegélünk.
2011. jún. 27. 16:28
 7/10 anonim ***** válasza:

Úr Isten

Hát te aztán nagyon szeretheted a férjedet, biztos vagyok benne, hogy én kb. az első fél év után feladtam volna...ilyen körülmények között.

2011. jún. 27. 16:30
 8/10 Antóniaa ***** válasza:
Ez akkor inkább mókás,nem? :) (bocsi,ne sértődj meg,csak elképzeltem a 30 éves trombitákat)
2011. jún. 27. 16:30
 9/10 A kérdező kommentje:
16.27-nek! Ha ő nem akar megszabadulni tőlük, nekem nincs jogom kiszórni azokat a ruhákat. Nekem semmi közöm hozzá, szerintem. Én jöttem az ő házába, tehát a dolgait el kell viselnem akármik is legyenek azok.
2011. jún. 27. 16:31
 10/10 A kérdező kommentje:
Mindent meg lehet szokni. Egy darabig hadakoztam, aztán rájöttem, hogy felesleges. Ez a dolog nem állhat kettőnk közé és nem üthet rést a házasságunkon, ami egyébként ideális, már-már tökéletesnek is mondható.
2011. jún. 27. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!