Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincsenek már barátaim?...

Miért nincsenek már barátaim? 4 éve itthon ülök minden este, kezdek belefáradni.

Figyelt kérdés
Általános iskolába is csak egy barátnőm volt, a többivel felszínes volt a viszonyom, nem csíptük egymást... Gondoltam ha középiskolás leszek, beindul az élet, jobb lesz minden eljárok majd ott szerzett barátokkal ide-oda és minden jó lesz, mert mindenki mondogatta, hogy a középiskolába már értelmesebbek, normálisabbak a gyerekek...sajnos tévedett mindenki, mert minden rosszabbra fordult...már egy barátnőm sincs. Minden este itthon ülök, nézem, ahogy a szomszéd gyerekek este mennek csapatostul buliba (hozzáteszem ők is utálnak azért nem csatlakoztam) és én meg itthon vagyok egyedül. Rengeteget sírtam már ez miatt, nagyon kezdek ez miatt befordulni és még "hidegebb" lenni az emberek felé. Nevetni már alig tudok, nincs értelme semminek. Suliba is olyan nagyképűek a lányok, semmi másról csak a szexről tudnak beszélgetni, hogy ki hogy csinálja és az ivásról, amihez nem tudok hozzászólni, mert nem is akarok, mivel szerintem ez magánügy. Undorító hova fajul a világ, szánalmas hova akar jutni az emberiség. Egyébként segítőkész vagyok, odaadó és tényleg normális lány, aki szívét lelkét odaadná csak végre lenne egy olyan ember, aki kicsit is megbecsülne és szeretne.
2011. jún. 25. 23:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Nekem is írhatsz.

A 15/L válaszoló vagyok

2011. jún. 26. 08:05
 22/27 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, látod, kapásból találtál vagy 3-4 hasonlóan gondolkodó potenciális barátot! Remélem írsz nekik és adsz esélyt egy jó kis baráti kör kialakulására! Remélem összejön nektek. Gyerünk gyerünk! :-)
2011. jún. 26. 09:44
 23/27 anonim ***** válasza:

énis beállok a sorba:D ez kicsit olyan, mintha én írtam volna...így vagyok énis, mondjuk én pl. ha ismerkedem vkivel/vkikkel eléggé félénk vagyok, szóval kell egy jó idő, mire úgy igazán beilleszkedem, és tudok sokat beszélni, lehet ez is probléma, de nem biztos hogy teljesen ez a gond...vhogy sokszor olyan, mintha lenéznének mások, nem tudom...de már néha énis kivagyok:S

de úgy vagyok vele, hogy néha jó így is, de amikor pl. látok egy filmet, amibe tök jól elvannak a barátaikkal a szereplők, hiányzik ez a dolog...:S

szóval én még szinte magam sem tudom mi lenne a jobb, mert van, amikor jobban szeretek egyedül lenni, és hogy ne zavarjon senki, ne kelljen sehova menni, valamikor meg tényleg vágyom a dolgokra, barátokra...

mondjuk én nem vágyom nagy társaságú barátokra, én inkább pár igaz barát, akikkel tényleg jó lenni, és akik nem discoba járnak, hanem olyanok, mint én, hogy inkább elmenni erre-arra, vagy csak beszélgetni, kiülni vhova:)

na de a lényeg, hogy ne szomorkodj, biztosan találsz majd még barátokat, lehet nem könnyű, de hidd el sikerül:)

gondolkodj el azon, hogy mit szeretsz, mi az, ami érdekel...és ezek szerint keress elfoglaltságot, vagy fórumokat, ahol hozzákezdhetnél az ismizéshez:)

a másik embert, akivel barátkozol, ne úgy tekints rá, hogy jajjmit gondolhat rólam, mit mondjak, hanem mintha már régóta ismernéd, mert ő is ugyanolyan ember, és lehet, hogy ő is kicsit félénk ugyanúgy mint te, de ha kérdezel tőle, meg minden, akkor majd kialakul egy jó kis beszélgetés, és tádááám máris barátok lesztek:) csak nyugisan beszélgess, ne gondolkodj annyit rajta, nagy levegő és nyugiiiiiii, és akkor sikerülni fog:)

akár neked is írhatsz, ha gondolod, kedved is van hozzá:)

fel a fejjel:)

remélem segítettem:)

2011. jún. 26. 10:26
 24/27 anonim ***** válasza:

*elírtam, szóval nekem:D

puszi

2011. jún. 26. 10:29
 25/27 anonim ***** válasza:
Én csak annyit tudok mondani, hogy ne add fel! Nekem is volt egy olyna jó 4-5 éves periódus az életemben, amikor nem voltak igazi barátaim (jó, haverok voltak, de velük is max. évi 3-4x voltam el sulin kívül), mert nem találtam olyan embereket, akik szellemi társaim lettek volna. Én a mostani legjobb barátnőmet annak a periódusnak a végén "találtam", véletlenül (úgy volt, hogy apukám egyik volt gimis osztálytársának családjával találkoztunk, ő volt a lány... azóta is rengeteget járunk össze családostul is :P)... amit még tudok ajánlani, hogy járj el különtanfolyamokra, ha van rá időd (vagy pénzed), különórákra, hátha ott összeakadsz vkivel :).
2011. jún. 26. 13:03
 26/27 anonim ***** válasza:

"Tudod, ha te is hasonló cipőben járnál, mint én és sok más ember, akkor felfognád, hogy mi is a nagy helyzet az ilyen esetben és, hogy ilyenkor nem az adott emberrel van a probléma."

Persze hogy nem. A többi 7 milliárddal van gond. De már az írásod is olyan stílusú, hogy elriaszt bárkit.

Egyébként te kértél véleményt.

2011. jún. 28. 00:10
 27/27 A kérdező kommentje:
Nah hát a te írásstílusod is rettentően kifogástalan. Pancser. :S
2011. aug. 16. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!