Miért nincsenek már barátaim? 4 éve itthon ülök minden este, kezdek belefáradni.
Nekem is írhatsz.
A 15/L válaszoló vagyok
énis beállok a sorba:D ez kicsit olyan, mintha én írtam volna...így vagyok énis, mondjuk én pl. ha ismerkedem vkivel/vkikkel eléggé félénk vagyok, szóval kell egy jó idő, mire úgy igazán beilleszkedem, és tudok sokat beszélni, lehet ez is probléma, de nem biztos hogy teljesen ez a gond...vhogy sokszor olyan, mintha lenéznének mások, nem tudom...de már néha énis kivagyok:S
de úgy vagyok vele, hogy néha jó így is, de amikor pl. látok egy filmet, amibe tök jól elvannak a barátaikkal a szereplők, hiányzik ez a dolog...:S
szóval én még szinte magam sem tudom mi lenne a jobb, mert van, amikor jobban szeretek egyedül lenni, és hogy ne zavarjon senki, ne kelljen sehova menni, valamikor meg tényleg vágyom a dolgokra, barátokra...
mondjuk én nem vágyom nagy társaságú barátokra, én inkább pár igaz barát, akikkel tényleg jó lenni, és akik nem discoba járnak, hanem olyanok, mint én, hogy inkább elmenni erre-arra, vagy csak beszélgetni, kiülni vhova:)
na de a lényeg, hogy ne szomorkodj, biztosan találsz majd még barátokat, lehet nem könnyű, de hidd el sikerül:)
gondolkodj el azon, hogy mit szeretsz, mi az, ami érdekel...és ezek szerint keress elfoglaltságot, vagy fórumokat, ahol hozzákezdhetnél az ismizéshez:)
a másik embert, akivel barátkozol, ne úgy tekints rá, hogy jajjmit gondolhat rólam, mit mondjak, hanem mintha már régóta ismernéd, mert ő is ugyanolyan ember, és lehet, hogy ő is kicsit félénk ugyanúgy mint te, de ha kérdezel tőle, meg minden, akkor majd kialakul egy jó kis beszélgetés, és tádááám máris barátok lesztek:) csak nyugisan beszélgess, ne gondolkodj annyit rajta, nagy levegő és nyugiiiiiii, és akkor sikerülni fog:)
akár neked is írhatsz, ha gondolod, kedved is van hozzá:)
fel a fejjel:)
remélem segítettem:)
"Tudod, ha te is hasonló cipőben járnál, mint én és sok más ember, akkor felfognád, hogy mi is a nagy helyzet az ilyen esetben és, hogy ilyenkor nem az adott emberrel van a probléma."
Persze hogy nem. A többi 7 milliárddal van gond. De már az írásod is olyan stílusú, hogy elriaszt bárkit.
Egyébként te kértél véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!