Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincsenek már barátaim?...

Miért nincsenek már barátaim? 4 éve itthon ülök minden este, kezdek belefáradni.

Figyelt kérdés
Általános iskolába is csak egy barátnőm volt, a többivel felszínes volt a viszonyom, nem csíptük egymást... Gondoltam ha középiskolás leszek, beindul az élet, jobb lesz minden eljárok majd ott szerzett barátokkal ide-oda és minden jó lesz, mert mindenki mondogatta, hogy a középiskolába már értelmesebbek, normálisabbak a gyerekek...sajnos tévedett mindenki, mert minden rosszabbra fordult...már egy barátnőm sincs. Minden este itthon ülök, nézem, ahogy a szomszéd gyerekek este mennek csapatostul buliba (hozzáteszem ők is utálnak azért nem csatlakoztam) és én meg itthon vagyok egyedül. Rengeteget sírtam már ez miatt, nagyon kezdek ez miatt befordulni és még "hidegebb" lenni az emberek felé. Nevetni már alig tudok, nincs értelme semminek. Suliba is olyan nagyképűek a lányok, semmi másról csak a szexről tudnak beszélgetni, hogy ki hogy csinálja és az ivásról, amihez nem tudok hozzászólni, mert nem is akarok, mivel szerintem ez magánügy. Undorító hova fajul a világ, szánalmas hova akar jutni az emberiség. Egyébként segítőkész vagyok, odaadó és tényleg normális lány, aki szívét lelkét odaadná csak végre lenne egy olyan ember, aki kicsit is megbecsülne és szeretne.
2011. jún. 25. 23:27
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Akkor ha gondolod küldj te valami elérhetőséget privátba nekem) Sose felejtsd el,ha elkeseredsz csak annál rosszabb lesz,harcolni kell,h jobb legyen,ne add fel..
2011. jún. 26. 00:01
 12/27 anonim ***** válasza:

4 éve otthon ülsz? akkor nem csodálom, h nincsenek barátaid.

talán kimozdulhatnál. sport, szakkör, bármilyen egyesület, ami érdekel.

a neten is lehet haverkodni, onnan is lehetnek barátaid.

2011. jún. 26. 00:05
 13/27 anonim válasza:

Hol laksz? Nekem bejön az életstílusod. Van kedved ismerkedni?:)

15/l

2011. jún. 26. 00:09
 14/27 anonim ***** válasza:

kérdező!

az első válaszolóval ne foglalkozz, ilyenné válik az ember, ha a nagypapája sok molesztálja kisgyerek korában :)

ha ilyenek az osztálytársaid, jobb is, ha otthon maradsz, főiskolán már tényleg lesznek normálisak (persze csak ha nem média-kommunikációra, ker-marketingre vagy turizmus-vendéglátásra mész)

2011. jún. 26. 00:09
 15/27 anonim ***** válasza:
*ha a nagypapája túl sokat... :)
2011. jún. 26. 00:10
 16/27 anonim ***** válasza:
Abban tényleg nagyon igazad van, hogy egyszerűen rohadt felszines kapcsolatok jönnek létre, nem tudom, én akármerre nézek csak a rosszindulat, egymás háta mögött fikázódás, áskálódás, sz@rkeverés. Szerintem egyre nehezebb normális emberekkel barátkozni. Vagy régen is ez volt? Én nem is tudom. Nekem is kevés barátom van, de mondjuk ez azért van, mert nagyon zárkózott tipus vagyok, de ez azért van, amiket az előbb leírtam... Nagyon megválogatom az embereket magam körül. Mondjuk hálisten azért van 1-2 igaz barátnak mondható emberke körülöttem. De elhiszem, hogy már alig nevetsz és befordulsz, mert én, ha már 1 hétig nem találkozom a barátaimmal kezdek begubózni:S Lehet, ha lejjebb adnál az igényeidből(én is azt tettem, csak egy kicsit, és ezért már van 1-2 barátom) és ahogy előttem írták, közelednél, már mások is úgy állnának hozzád. Mosolyogj sokat, ne zárkózz be.:) Keress. Ha meg sem adod a lehetőséget és otthon ülsz, akkor csak a csoda segíthet. Meg a net...:)
2011. jún. 26. 00:13
 17/27 anonim válasza:

régen olyan voltam, mint te...aztán megváltoztam, nem tudom, hogy mit csináltam.. ment magától az egész folyamat

visszakívánom a régi magányomat ( volt akkor is 3-4 barátom)... amikor belecseppensz az életbe sokkal több rossz tapasztalat fog érni, mint egyedül-bezárkózva

olyan ember vagyok aki kedves és hagyja, hogy kihazsnálják... nagyon sokszor belémrúgtak már a " barátaim "

akikről azt hittem, hogy jóarcok, megbíztam bennük

most evvel nem azt mondom, hogy te ne nyílj kia világ felé, mert ezeket neked is meg kell tapasztalnod, mint minden embernek

csak annyit akartam ezzel, hogy vigyázz kikkel barátkozol majd, inkább legyen kevés.. de igaz barátod.

Hogy hogyan ismerkedj:

- iskoládba fogod magad körbe kérdezel milyen szakkörök,sport lehetőségek vannak, külön órák stb.

- több ilyen csapathoz csatlakozol, nem baj, hogy nincs ismerősöd, legyen merszed és elmész legalább egyre:

- mosolyogsz ( sokat) amikor emberekkel beszélsz

- igen, bizony beszélgetést kell kezdeményezz, ha más nem teszi meg ( téma akármi lehet, depl itt a suliról akármivel indithatsz... először nehézkesen megy, tudom de próbálkozz)

- bókolj a beszélgetőpartnerednek minél többet

Tini vagy: lehet, hogy megveted a facebookot, nem tudom, hogy vagy vele, de ha el akarsz érni valamit a veled egykoruakkal szemben, akkor aktív leszel

bejelölöd azokat akiket is csak látásból ismersz, és rájuk írsz, elkezdesz dumálni

felajánlasz programokat, hogy pl elmehtnétek fagyizni stb.

persze tudom... elolvastad ezt a hosszú szöveget, lehet azt mondom megpróbálod.. de aztán meggondolod magad és marad minden úgyanígy

figyelj nekem mindegy, de valamit kezdened kell magaddal

a szomszédokról meg annyit: lehet nem is utálnak

nemtudom

lehet tényleg nem kedvelnek, max unszimpatikus vagy

mert sosem látnak kint téged stb

szomszéd, tehát megkréhetnéd a szüleidet, hoyga szomszéd szülőkkel haverkodjanak össze, egyszer teis átmenél és már is tudsz barátkozni az ottani gyerekekkel

nemtudom, hogy fognak alakulni a dolgaid, de sok sikert kívánok neked az élethez :) és hidd el egyszer úgyis kinyílsz a világnak és minden szép lesz ;)

2011. jún. 26. 00:26
 18/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, aki írt és aki normálisakat is tudott!

Szeretnék fősulira menni, de már előre félek mi lesz.

Egyszerűen a mai világban szinte csak az a menő és az lesz a társaság középpontja, aki nagyképű és b*nkó. Én nem tudok ilyen lenni, nem is akarok. Ha valaki közeledik is, akkor abból sem lesz semmi, mert túl visszafogottnak talál vagy nem tudom miért, de tovább áll. Érettebbnek tartom magam a koromnál és talán ez a baj. Nem tudok úgy "viselkedni", mint egy átlagos fiatal. Már nem tudnak úgy elmenni bulizni, hogy ne igyanak vagy épp ne cigizzenek, nekem erre nincs szükségem. Az osztályba is szinte nincs olyan, aki ne cigizne. Szánalmas. Már ott tartok, hogy beszélgetni sem tudok a fiatalokkal, mert teljesen "elszoktam" vagy benne sem voltam a fiatalos témákba, mivel leginkább felnőttekkel vagyok körülvéve. Azok is ugyebár a család nagy része.

2011. jún. 26. 00:36
 19/27 anonim válasza:

Szia!

Tudom mit érzel velem is pont ugyanez a helyzet lassan már 5 éve.. ha gondolod és lenne kedved beszélgetni küldj privátba valami elérhetőséget és beszélgethetünk

22/f

2011. jún. 26. 01:22
 20/27 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan érzek, bár nekem vannak "barátaim" eszükbe nem jutna elhívni sehova, mikor meg én hívom őket nem érnek rá, de ha probléma van csak engem találnak meg.

Ha gondolod írj privit. :D

2011. jún. 26. 02:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!