Miért nincsenek már barátaim? 4 éve itthon ülök minden este, kezdek belefáradni.
4 éve otthon ülsz? akkor nem csodálom, h nincsenek barátaid.
talán kimozdulhatnál. sport, szakkör, bármilyen egyesület, ami érdekel.
a neten is lehet haverkodni, onnan is lehetnek barátaid.
Hol laksz? Nekem bejön az életstílusod. Van kedved ismerkedni?:)
15/l
kérdező!
az első válaszolóval ne foglalkozz, ilyenné válik az ember, ha a nagypapája sok molesztálja kisgyerek korában :)
ha ilyenek az osztálytársaid, jobb is, ha otthon maradsz, főiskolán már tényleg lesznek normálisak (persze csak ha nem média-kommunikációra, ker-marketingre vagy turizmus-vendéglátásra mész)
régen olyan voltam, mint te...aztán megváltoztam, nem tudom, hogy mit csináltam.. ment magától az egész folyamat
visszakívánom a régi magányomat ( volt akkor is 3-4 barátom)... amikor belecseppensz az életbe sokkal több rossz tapasztalat fog érni, mint egyedül-bezárkózva
olyan ember vagyok aki kedves és hagyja, hogy kihazsnálják... nagyon sokszor belémrúgtak már a " barátaim "
akikről azt hittem, hogy jóarcok, megbíztam bennük
most evvel nem azt mondom, hogy te ne nyílj kia világ felé, mert ezeket neked is meg kell tapasztalnod, mint minden embernek
csak annyit akartam ezzel, hogy vigyázz kikkel barátkozol majd, inkább legyen kevés.. de igaz barátod.
Hogy hogyan ismerkedj:
- iskoládba fogod magad körbe kérdezel milyen szakkörök,sport lehetőségek vannak, külön órák stb.
- több ilyen csapathoz csatlakozol, nem baj, hogy nincs ismerősöd, legyen merszed és elmész legalább egyre:
- mosolyogsz ( sokat) amikor emberekkel beszélsz
- igen, bizony beszélgetést kell kezdeményezz, ha más nem teszi meg ( téma akármi lehet, depl itt a suliról akármivel indithatsz... először nehézkesen megy, tudom de próbálkozz)
- bókolj a beszélgetőpartnerednek minél többet
Tini vagy: lehet, hogy megveted a facebookot, nem tudom, hogy vagy vele, de ha el akarsz érni valamit a veled egykoruakkal szemben, akkor aktív leszel
bejelölöd azokat akiket is csak látásból ismersz, és rájuk írsz, elkezdesz dumálni
felajánlasz programokat, hogy pl elmehtnétek fagyizni stb.
persze tudom... elolvastad ezt a hosszú szöveget, lehet azt mondom megpróbálod.. de aztán meggondolod magad és marad minden úgyanígy
figyelj nekem mindegy, de valamit kezdened kell magaddal
a szomszédokról meg annyit: lehet nem is utálnak
nemtudom
lehet tényleg nem kedvelnek, max unszimpatikus vagy
mert sosem látnak kint téged stb
szomszéd, tehát megkréhetnéd a szüleidet, hoyga szomszéd szülőkkel haverkodjanak össze, egyszer teis átmenél és már is tudsz barátkozni az ottani gyerekekkel
nemtudom, hogy fognak alakulni a dolgaid, de sok sikert kívánok neked az élethez :) és hidd el egyszer úgyis kinyílsz a világnak és minden szép lesz ;)
Köszönöm mindenkinek, aki írt és aki normálisakat is tudott!
Szeretnék fősulira menni, de már előre félek mi lesz.
Egyszerűen a mai világban szinte csak az a menő és az lesz a társaság középpontja, aki nagyképű és b*nkó. Én nem tudok ilyen lenni, nem is akarok. Ha valaki közeledik is, akkor abból sem lesz semmi, mert túl visszafogottnak talál vagy nem tudom miért, de tovább áll. Érettebbnek tartom magam a koromnál és talán ez a baj. Nem tudok úgy "viselkedni", mint egy átlagos fiatal. Már nem tudnak úgy elmenni bulizni, hogy ne igyanak vagy épp ne cigizzenek, nekem erre nincs szükségem. Az osztályba is szinte nincs olyan, aki ne cigizne. Szánalmas. Már ott tartok, hogy beszélgetni sem tudok a fiatalokkal, mert teljesen "elszoktam" vagy benne sem voltam a fiatalos témákba, mivel leginkább felnőttekkel vagyok körülvéve. Azok is ugyebár a család nagy része.
Szia!
Tudom mit érzel velem is pont ugyanez a helyzet lassan már 5 éve.. ha gondolod és lenne kedved beszélgetni küldj privátba valami elérhetőséget és beszélgethetünk
22/f
Én is hasonlóan érzek, bár nekem vannak "barátaim" eszükbe nem jutna elhívni sehova, mikor meg én hívom őket nem érnek rá, de ha probléma van csak engem találnak meg.
Ha gondolod írj privit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!