Szerintetek baj ha egy nő nagyszájú, temperamentumos?
Azzal nincis gond, ha kinyílvánítod, hogy valami neked nem tetszik! Nem vagyunk egyformák!
Azzal más inkább, ha ezt úgy teszed, hogy közben nem tiszteled a másikat! Ez már nem éppen jó tulajdonság! Általában a hangerő egyenes arányban szokott lenni azzal, hogy az illető igaznak is érzi a mondandóját (ami nem mindig van így)! Ezzel fejezi ki, hogy márpedig neki senki ne merjen ellentmondani...
A másik kategória az, amikor mindenbe beledumál valaki, és mindenben nagyon okosnak érzi magát! Hát ezen szoktam jókat röhögni, mert ezek a nők nem szokták végiggondolni a mondandójukat!
Esetleg írhatnál konkrét eseteket is,m ert így ezek a dolgok elég széles határon mozognak! Mindenkinek mást jelent!
Irritáló kerülöm ezt a fajtát, ha nem kérdezik a véleményed szerintem senki nem kíváncsi rá. Az ilyen emberek szeretnek megbántani másokat és csak a saját véleményükkel foglalkozni, én is ráhagyom az ilyenekre, mert nincs kivel vitatkozni, mert úgy is nekik van igazuk korlátolt nézőpontjukból fakadóan:*D.Többre értékelem a higgadt nem érzelmekből jövő, logikai alapokon nyugvó kritikát.Attól, hogy így érzem nem biztos, hogy ez az igaz. Tipikus női hülyeség.
Példa:Boltba járok, ott is van egy ilyen, beszólogatós, akivel 5 mondatot váltottam talán eddig életemben, de ő már személyeskedik. Roma nem képzett nő, miért veszek annyi cuccot-jahj elegem van nincs szükségem az ingre, de megveszem-ő szólt be így, egyébként tesómnak vettem turkáló nagyon olcsó és jó minőségű áruk vannak arra felé, 3-an vagyunk egy családban és nekik is vásárolok, de persze ő azt nem tudja.Na már most szerintem neki nincs pénze és irigykedik, ha másnak van ezek alapján.Ugyan ez a személy vettem egy szép kabátot és neki is kellett volna, de persze már úgy, hogy én kiszedtem és kiakarta lopni a kosaramból, azóta is mondja a kabátot már vagy 4 különböző alkalommal.Le is égett, magát égeti ezzel a viselkedéssel,nem csak szerintem.:)
Leül, mert utál haza menni és ellenőrizget mindenkit, számomra ez nagyon furcsa, hogy hogyan lehet így viselkedni megmondom Tónikból elegem van általában gátlástalan bunkók, de majd az élet megneveli őket nem kell aggódni, öreg korukra mindenkit magukra haragítanak és tök egyedül maradnak a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!