Szerintetek baj ha egy nő nagyszájú, temperamentumos?
Figyelt kérdés
Sajnos én ilyen vagyok még a családban is.. Egyszerűen nem tudom vissza fogni magamat.. Mindig kinyilvánítom a nem tetszésemet.. beszólok sógornőnek bárki legyen az...2011. jún. 24. 14:19
1/23 anonim válasza:
Hát nem túl vonzó tulajdonság az biztos.
2/23 anonim válasza:
nem túl vonzó.. de van akinek pont ez jön be
3/23 anonim válasza:
Erre a tipusra mondjak, hogy ordinare. Nem veszik komolyan, hatamogott hulyezik, parasztozzak. Egy kis noiesseggel sokkal tobbet ernel el az eletben.
4/23 anonim válasza:
Attól függ. Ha kotnyeleskedő típus, olyan, aki olyanba pofázik bele, ami nem érinti őt, akkor baj. Meg akkor is, ha trágár módon, közönségesen, kiabálósan nagyszájú. De az, hogy vki elmondja a véleményét, meg nem hunyászkodik meg, alapvetően nem baj... csak a mértéket és a stílust kell jól belőni.
5/23 anonim válasza:
Azt hiszem, ez nem lehet gond, bár a férfiak megijednek az ilyen nőktől.
6/23 anonim válasza:
Egy bizonyos keretek kozt oke,de nem szeretem az ilyen tipusu embereke.
7/23 anonim válasza:
Azzal nincs baj, ha valaki megmondja a véleményét, de egy mindenkinek beszólogató nő tényleg elég visszatetsző tud lenni, főleg egy férfi szemében. Ha olyan partnert talál, aki ezt tudja kezelni, és téged nem zavar, hogy mondjuk emiatt kevés a barátod, akkor nincs vele baj...
8/23 anonim válasza:
Én nő létemre utálom az ilyen nőket, a férfiak meg még inkább.
9/23 anonim válasza:
Inkább ilyen legyen mint kétszínü.
Ha önkritikája is van hozzá és ha túllö a célon képes utána bocsánatot kérni.
Èn is ilyen vagyok,pont az egyenességemért becsülnek barátaim,családtagjaim.
10/23 anonim válasza:
Én is temperamentumos és "nagyszájú" lánynak (17 éves vagyok) tartom magam, de még nem vettem észre, hogy ezért ordenárénak vagy parasztnak titulálnának... Én az iskolában és az élet más területein is rájöttem, hogy az ember csak akkor érhet el valamit, ha kinyilvánítja a nemtetszését is. Azok az osztálytársaim akik csak szerényen bólogatnak mindenre, nem mernek véleményt nyilvánítani, a való életben soha semmit nem fognak elérni, csak a "titkári" állásig juthatnak, mert úgysem mernek a főnöknek visszaszólni, csak bólogatni, és ugrani a füttyentésére. Én soha nem leszek ilyen. A férfiak sem félnek tőlem, most is van barátom, ő is elég temperamentumos, és én ezt imádom, mert veszekedésnél nem az van, hogy az egyik fél csak ül és hallgat, hanem mindketten kiadjuk magunkból a gondjainkat, elmondjuk mi nem tetszik, és sikerül mindenen túllépni így. Szerintem semmi baj nincs vele, hogyha nagy a szád, csak tényleg a stílust kell eltalálni, mert ha ocsmány dolgokat kiabálsz és azzal nagy a szád, az nem egy nőhöz méltó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!