Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek baj ha egy nő...

Szerintetek baj ha egy nő nagyszájú, temperamentumos?

Figyelt kérdés
Sajnos én ilyen vagyok még a családban is.. Egyszerűen nem tudom vissza fogni magamat.. Mindig kinyilvánítom a nem tetszésemet.. beszólok sógornőnek bárki legyen az...
2011. jún. 24. 14:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem a temperamentumos nem feltétlen rossz, sőt ha nem túl extrém, akkor még jobb is, mint ha valami csöndes kuka lenne az illető.

Azonban amit te leírtál, az nem egyenlő a temperamentummal, szerintem. Te beszólogatós vagy, és lehet emellett még temperamentumos is.

Az sem mindegy, hogy milyen hangnemben szólsz be. Az érződik rajtad, hogy valóban nem tetszik valami és ezt mindenképp ki kell fejezned, mégha utálni fognak is ezért?

Vagy csak úgy viccesen kedvesebb hangnemben szólsz be?

Én pl ez utóbbi fajta vagyok, de viszont nem mindenkinek szólok be, nem élvezet ez számomra. Akkor teszem, ha a beszólás tárgya rám is hatással van. meg inkább csak azoknak szólok be, akik ismernek, és tudják, hogy semmiféle rosszindulat nincs bennem.

Ha durvának érzem még hozzáteszem, hogy csak vicceltem, vagy ne vedd komolyan.

Szóval vannak fokozatok...

Az sem igaz, amit fent írt valaki, hogy a beszólós ordináré... Ha engem is érint bizonyos téma, akkor igenis, jobb ha tudják a véleményemet! Az, ha valaki inkább sose szól, és alárendelődik másoknak, sokkal nevetségesebb. Azt szokták gyakrabban kinevetni a háta mögött,mert annyira ostoba, és ez nem nőies....

2011. jún. 24. 14:43
 12/23 tetro ***** válasza:
68%
szerintem az ordenáré és a temperamentumos között hatalmas különbség van. voltam egy kolumbiai barátnőm Dél-Amerikában. nála temperamentumosabb lányt nem sokat láttam. úgy küldött el munka közben bárkit a pics@ba káromkodás nélkül a francba, hogy mindenki összerezzent. és ilyen volt mindenben, kemény, forrongó észvesztően dögös. imádtam. és nála nőiesebb lányt se sokat láttam még.
2011. jún. 24. 14:43
 13/23 anonim ***** válasza:
78%
Engem kimondottan vonzanak az ilyen nők!Nem tehetek róla de engem mindig felizgatnak az ilyen nők!
2011. jún. 24. 14:45
 14/23 anonim ***** válasza:
90%
Attól függ. Ha mindenbe beledumálsz az idegesítő, férfiaknál is az. Ha csak nagy a szád és szeretsz viccesen és nem megalázóan beszólogatni, én azt imádom személy szerint. Persze ahhoz hogy ilyenre valaki visszatudjon vágni kell egy kis intelligencia:D F/23
2011. jún. 24. 14:46
 15/23 anonim ***** válasza:
23%
Engem irritálnak az ilyen emberek.
2011. jún. 24. 14:56
 16/23 anonim ***** válasza:
48%

én a higgadt, kulturáltan pitsába elküldős embereket díjazom. még az sem zavar, ha engem küld el, de legyen stílusos.

ha valaki mindent indulatból csinál, az nagyon gyenge a szememben.

az öncélú beszólogatásnak nincs semmi értelme, sem pedig foganatja. elkönyveli, h bunkó vagy, és nem tudod normálisan tálalni a véleményedet.

sem férfiban, sem nőben nem szeretem az ilyet. nekem úgy jön le, h az illető primkó.

2011. jún. 24. 15:03
 17/23 anonim ***** válasza:

Egyetértek, ha trágár módon nagyszájú arra senki se büszke.

De arra se ha folyton kiabál. Lehetsz határozott úgy is hogy nem zeng tőled az utca.

Én pl sosem szerettem az "én megmondom a frankót" típusu embereket.

1. Nem biztos hogy egy adott szituban meg kell bántanod valakit

2. Miből gondolod hogy más éppen a te véleményedre kíváncsi mindig?

szóval disztingváljál hogy mikor leszel temperamentumos és mikor engedsz erről szólnak (optimális esetben) az emberi kapcsolatok.

persze vannak szituk m.hely vagy börtön ahol a gyengéket elnyomják...na ott karakánnak kell lenned :)

2011. jún. 24. 15:30
 18/23 anonim ***** válasza:
42%
Utálom az ilyen nőket,nem tudják az illemet. Elhiszem, hogy van olyan szituáció mikor igenis oda kell állni, de a nap 24 órája ne erről szóljon már. Kiábrándító. Van mikor sokkal egyszerűbb ráhagyni a másikra dolgokat. Na én a nagyszájúakra mindig ráhagyom (: Az olyanokkal nem érdemes semmit sem kezdeni.
2011. jún. 24. 15:35
 19/23 anonim ***** válasza:
Ne is mondd, én is hasonló vagyok, csak tudom tartani a számat. Mindenről van véleményem, de csak akkor mondom el, ha felbosszantanak :D
2011. jún. 24. 16:00
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Utálom a nagyszájú nőket ://
2011. jún. 24. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!