Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek milyen a kapcsolata az...

Kinek milyen a kapcsolata az anyósával?

Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 14:02
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Nagyon irigylem, akik számíthatnak anyósukra és még jófej is. Sajnos nálunk egyik sem igaz. Nekem semmiben nem segít, bár egy városban lakunk, nyugdíjasok, egészségesek, de az unokájukra (lassan kettőre) egyáltalán nem kíváncsiak.
2011. jún. 28. 15:29
 22/24 anonim válasza:
Sajnos én az anyósom miatt váltam el! Addig kavarta a sz..t a családban míg sikerúlt szétválasztani, de ez egy hosszú tőrténet nem akarom részletezni. ( még mindig fáj pedig rég volt)
2011. júl. 9. 18:14
 23/24 anonim ***** válasza:
Nekem csak volt "anyósom" (nem voltunk házasok), sajnos azóta már nem vagyunk együtt, de azt tudom, hogy ő mindig kiállt mellettem, még a fiával szemben is megvédett, ha esetleg valami vita volt, nagyon jóban voltunk, sőt vagyunk még a mai napig is! Anyukámnak mellesleg legjobb barátnője.
2011. júl. 9. 20:29
 24/24 anonim ***** válasza:
Anyósom majdnem 80 éves,távol lakunk egymástól.Nagyon szeretem és tisztelem,hetente többször telefonálunk,bármikor jöhet hozzánk látogatóba stb.Mi nem tudunk menni hozzá sajnos,párom súlyos beteg,anyósom meg a kora és egészségi állapota miatt nehezen mozog.
2011. júl. 9. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!