Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyu mért mondja hogy nem...

Anyu mért mondja hogy nem segítek neki semmit?

Figyelt kérdés

Ha megkér valamire megteszem.. Borsót segítek fejteni, kutyával foglalkozom, cicával foglalkozom, felmosok, felsöprök... Ha megkér hogy segítsek beszedni a ruhákat azt is megteszem.. Elmegyek most azért a barátnőimmel csavarogni mivel nyár van.. Erre egyből kapom hogy mást nem csinálsz csak kujtoroksz, segíteni meg semmit nem segítesz..

Azt mondja hogy, nem mosogatok el.. Nem csinálok semmit..

Mikor mondom neki hogy holnap elmosogatok, akkor egyből azt a választ kapom hogy "nem kell, majd én megcsinálom"

Ha felmosok , és felsöprök akkor ezeket a válaszokat kapom az egész családtól: "ez nem munka, csinálj valami hasznosat is"

Nagyon elegem van már ebből, ha probálok segíteni akkor nem kell.. Ha meg nem segítek én vagyok a lusta trehány..

:-( Már nem tudom mit csináljak..

Tavaly az volt anyunak a baja, hogy itt a nyár és én meg ki se mozdulok a házból. a barátnőimmel nem megyek..

Idén megyek, most meg az a baja hogy mért kujtorgot ennyit.. :-(

Én már nem értem.. Mert ha azt mondja nekem hogy délután mosogassak el, teregessek ki, akkor meg teszem..

De ha én kijelentem hogy na én most unatkozom elmosogatok, akkor egyből le vagyok támadva hogy azt ugyan nem...

Most akkor mit csináljak? Teljesen bekevernek! Már van hogy a semmiért sírok! :-(

13L

2011. jún. 24. 12:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Volt már rá példa hogy főzni is segítettem neki, amég Ő átment valami fontos dolgot csinálni a 3-ik szomszédba én addig csináltam a pörköltet.. Már volt rá példa hogy betette a sütőbe a húst, én megfogattam, kivettem. (mert ment dolgozni) Ma szerintem azért mondta mert éjszakás volt, és fáradt.. :-( De akkor is, nem igaz amit mondd
2011. jún. 24. 13:04
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem egész végig így volt, már 19 éves vagyok, egyetemre járok, így itthon lakom még. Mindig ez megy, én vagyok a lusta dög anyám szemében, hiába teszek bármit, hiába nyalom ki az egész házat, ő észre sem veszi. Másnap meg jön megint az ócsárolás. :( Sajnos az ilyen szülőt nem lehet megváltoztatni, segíts neki továbbra is, aztán ha megint a fejedhez vágja az említetteket, akkor sorold fel, miket csináltál meg aznap! Ha meg nem értékeli, tégy rá nagy ívben, ők ilyenek sajnos! Az egyetlen megoldás az, ha megtanulod, hogy peregjen le rólad az, amiket hozzád vágnak, hogy állandóan kritizálnak. :( Tanuld meg kezelni ezeket, sz*rd le, miket mondanak. Sok sikert!
2011. jún. 24. 13:04
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Megprobálok nem foglalkozni vele..

Köszönöm a segítséget!

Csak most is zavar hogy az előbb elhordott mindennek, most meg kedveskedik, hogy "kivel beszélgetsz?" "Mit csinálsz?" Ígyen hamar elfelejtette amit ezelőtt 20 perce a fejmhez vágott. De mindegy, mert nem veszem fe a dolgot

2011. jún. 24. 13:07
 14/17 anonim ***** válasza:
Tényleg ne csinálj semmit, előbb-utóbb észreveszi a különbséget.
2011. jún. 24. 13:08
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 49%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:03

ugyan már én elhiszem, hogy fáradt az anyuka, de gyereket ne azért szüljünk,hogy legyen kit csesztetni meg cselédnek használni.

Én hajnalba megyek el és este érek haza,még se várom el azt,hogy mire jövök csillogjon villogjon minden és a vacsora meg az asztalon legyen. Egy fiatal gyereknek igen is szüksége van a kikapcsolódásra néha. Nem azt mondom h ne segítsen be, de azért sok szülő többet vár el a gyerektől mint amennyit az elbír.

2011. jún. 24. 13:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Én ezzel ugyan így vagyok és az unokatesóim!Szóval anyukám testvérei mind ilyen szülők ezt el kell fogadni!Csak néha tényleg nehéz!Nekem annyiból rosszabb a helyzetem hogy én akármit csinálok semmi nem elég jó!Mindenben talál hibát és mindig azt vágja a fejemhez hogy ő már ennyi idősen főzött meg mindent megcsinált!Ja és még azt is mondja hogy amit én csinálok "abban nincs köszönet" mert hogy minden csak akkor van normálisan megcsinálva ha ő csinálja meg! 18/L
2011. jún. 24. 13:15
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne várd meg amig segitséget kér önállóan csináld a dolgokat, ha tele a mosogató rögtön mosogas el 10 perc alatt megvan és anyud örülni fog.
2011. jún. 24. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!