Anyu mért mondja hogy nem segítek neki semmit?
Ha megkér valamire megteszem.. Borsót segítek fejteni, kutyával foglalkozom, cicával foglalkozom, felmosok, felsöprök... Ha megkér hogy segítsek beszedni a ruhákat azt is megteszem.. Elmegyek most azért a barátnőimmel csavarogni mivel nyár van.. Erre egyből kapom hogy mást nem csinálsz csak kujtoroksz, segíteni meg semmit nem segítesz..
Azt mondja hogy, nem mosogatok el.. Nem csinálok semmit..
Mikor mondom neki hogy holnap elmosogatok, akkor egyből azt a választ kapom hogy "nem kell, majd én megcsinálom"
Ha felmosok , és felsöprök akkor ezeket a válaszokat kapom az egész családtól: "ez nem munka, csinálj valami hasznosat is"
Nagyon elegem van már ebből, ha probálok segíteni akkor nem kell.. Ha meg nem segítek én vagyok a lusta trehány..
:-( Már nem tudom mit csináljak..
Tavaly az volt anyunak a baja, hogy itt a nyár és én meg ki se mozdulok a házból. a barátnőimmel nem megyek..
Idén megyek, most meg az a baja hogy mért kujtorgot ennyit.. :-(
Én már nem értem.. Mert ha azt mondja nekem hogy délután mosogassak el, teregessek ki, akkor meg teszem..
De ha én kijelentem hogy na én most unatkozom elmosogatok, akkor egyből le vagyok támadva hogy azt ugyan nem...
Most akkor mit csináljak? Teljesen bekevernek! Már van hogy a semmiért sírok! :-(
13L
Köszönöm a válaszokat! Megprobálok nem foglalkozni vele..
Köszönöm a segítséget!
Csak most is zavar hogy az előbb elhordott mindennek, most meg kedveskedik, hogy "kivel beszélgetsz?" "Mit csinálsz?" Ígyen hamar elfelejtette amit ezelőtt 20 perce a fejmhez vágott. De mindegy, mert nem veszem fe a dolgot
A válasz írója 49%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:03
ugyan már én elhiszem, hogy fáradt az anyuka, de gyereket ne azért szüljünk,hogy legyen kit csesztetni meg cselédnek használni.
Én hajnalba megyek el és este érek haza,még se várom el azt,hogy mire jövök csillogjon villogjon minden és a vacsora meg az asztalon legyen. Egy fiatal gyereknek igen is szüksége van a kikapcsolódásra néha. Nem azt mondom h ne segítsen be, de azért sok szülő többet vár el a gyerektől mint amennyit az elbír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!