Engem miért utálnak, és őt miért szeretik? Bőv. Lent.
Bevallom hogy nagyon féltékeny voltam a volt o.társamra,mert őt szerették,ment neki a tanulás,a családi háttere is jó,és még szép is,és nekem ezek nem voltak meg,így kavartam körülötte,hogy ez fordítva legyen,és őt utálják. De rosszul sült el,mert engem ki akartak csapni a suliból,őt meg most mindenki szereti,a volt o.társainkkal is jóba van,találkozgat,bulizgat velük,engem meg mindenféle k*rvának elhordanak,mert már 12 évesen volt pasim,stb..Nem hiszem el hogy neki miden összejön,mit tegyek?
15L (a csaj 16 akinek kavartam)
Írd meg priviben bővebben,hogy ezek a megtépések meg kiosztások,hogy történtek,meg hogy konkrétan mért!
És ha tudok akkor segítek!:)
Komolyan azért ekéztek valakit, mert rosszat tett 8-10 évesen? Szerintetek akkor mennyire tudja az ember felfogni a tettei súlyát?
Nem véletlen, hogy 12 év a büntethetőség alsó korhatára.
Gondolom nem 8-10 évesen tett ilyeneket hanem 13-14 évesen... Általános suli vége felé.
Én nem értem, ha már nem is egy suliba jártok akkor miért érdekelnek még mindig?? Foglalkozz inkább az új osztályoddal és oda illeszkedj be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!