Miért utálnak az emberek?
Soha nem ártottam egyiknek sem,zárkózott vagyok depressziós és nem nagyon volt kedvem senkivel sem beszélni ezért folyamatosan bántottak iskolában kibeszéltek a hátam mögött kinevettek, én egyiket se bántottam sosem. Aztán később rájöttem hogy nem veszek rólu ktudomást és csak azért is megcsinálom amit akarom erre azt értem el hogy nagyképűnek tartottak és most már nem csak azok az emberek akik suliban voltak hanem mindenhol utáltak és ellenem fordítottak mindenkit:(
Most meg Ha bekerülök egy új helyre akkor meg már félek az emberektöl mert tudom hogy úgyis csak utálni fognak
és bántanak nem is akarom megismerni öket
Lazíts nem utál téged senki! légy vidám, szórakozz, járj sokat társaságba :)
Kirándulni, kávézni a legjobb barátnőddel, tervezzetek valamit hétvégére..
És mindig légy kedves mindenkivel :)
Az én taktikám:
Mindig kérdezek valamit a másik féltől, mivel mindenkinek vannak gondjai ezért elmesélik.. de én sosem panaszkodom mindig jókedvem van..
Ha mégis lenne valami gondom akkor nem rágódom rajta hanem inkább megoldom azt :)))
Találtam ide egy idézetet is :
1. Sose mondd el a problémádat másoknak! Az emberek 20%-át nem érdekli, a maradék 80% pedig örül neki.
Ez azért van mert senki sem keresi/ szereti az olyan társaságát aki lehúzza őt a depressziójával rossz kedvével.
Én a te helyedben nem csodálkoznék hogy rád másztak. Mindig is lesznek ilyen kötekedő emberek akik az ilyen különcöket szívesen b@szogatják.
Ha megváltoznál akkor észrevennéd hogy úgy állnak hozzád ahogy te hozzájuk. Elég ha csak egy kis boldogságot sugárzol a másik felé akkor elhiheted vissza fogod kapni.
Onbizalom! Fogadd el onmagad, szeresd onmagad! Elj nyiltan, es fogadd el az embertarsaidat, mivel tudataban vagy annak, hogy egyformak vagytok, tehat egyik ember sem jobb, mint a masik!
Az egyik kihasznalja a lehetosegeket az eletben, a masik nem, tehat a szokasuk, az eletmodjuk lesz az, ami megkulonbozteti Oket, de soha ne itelj el senkit ezert, fogadd el olyannak, amilyen!
Mivel onbizalom hianyod van, ezert ugy erzed, hogy teged nem fogadnak el, hiszen legbelul ezt az erzest, Te teremtetted meg,
es ettol a negativ erzestol kell megszabadulnod! Nem jarsz emberek koze,de mar szinte felsz is toluk stb.,
Hiszen az vagy, aminek gondolod magad! Ahogyan erzel es gondolkodsz, olyan vagy es olyanna valsz.
Barátom egyik haverja ugyan ez! Eleinte próbáltam vele beszélgetni, hátha megkönnyebbül akkor, de folyamatosan mindenre csak fanyalgott meg idétlen félmondatokban válaszolt, mindegyik lényege az volt, hogy ő most mennyire rosszul van. Rólad semmit nem tudok, de neki az ég világon semmi olyan problémája nincs, amire azt lehetne mondani, hogy oké, jogos a depressziója. Mondtam neki egy csomó jó filmet, zenét, könyvet, animét, programot, hobbit, hogy csináljon már valamit, ami lefoglalja kicsit, de semmi nem felel meg neki.
Meg kell mondjam, tényleg nem túl jó, mikor van egy társaság, ahol egy ember mindenre csak bámul faarccal, semmi nem tetszik neki, semmivel nem lehet örömet okozni neki. A többieknek olyan érzésük lesz, hogy nem is bírja őket, csak éppen ott van, kényszerből. Kicsit szerintem próbálj meg nyitottabb lenni. Nem azt mondom, hogy te legyél a legnagyobb bulizós ember, én sem vagyok az, de egy picit próbálj meg máshogy állni a dolgokhoz. Senki nem szeret olyanokkal lenni, akiket csak a maguk leli gondjai érdekelnek és mindig lehúzza a többiek hangulatát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!