Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Az emberek milyen dolgokat...

Az emberek milyen dolgokat nem szeretnek, utálnak csinálni?

Figyelt kérdés

Ismerőseim kb. 80%-a utál: Füvet nyírni, havat lapátolni, gyomlálni, takarítani, mosogatni, dolgozni járni, iskolába járni...(azt én sem szeretem, de nincs vele bajom)

Nekem ezekkel a dolgokkal semmi gondom, és nem értem mi a gond ezekkel a dolgokkal...

De, ezeket a dolgokat miért utálják annyira az emberek?

2010. szept. 10. 15:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem szeret dolgozni járni, magától értetődő hogy azért mert nem szereti a munkáját, csak a pénz miatt teszi. És hogy miért nem az más téma. De gondolom mert lenne jobb dolguk is. A többivel is így vagyok én. Szeretek havat lapátolni(jó kis mozgás, ha jó a hólapát), fűnyírás könnyű csak a vezetékre kell figyelni, amúgy akár a babakocsitologatás, nem tudom mit lehet utálni benne.
2010. szept. 10. 15:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
én iskolába azért utálok járni mert tele van idegesitö barmokal az osztály és az angol tanár mindig baszogat mindenért
2010. szept. 10. 16:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
gyűlölök mosogatni, de olyan szinten, hogy szinte dühös vagyok, ha kell. pedig nő vagyok. a többivel nincs bajom. jó, gyomlálni sem szeretek, de megcsinálom gond nélkül. de a mosogatás...
2010. szept. 10. 16:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok hajlandó főzni. Egyszerűen úúútááálok főzni!

A mosogatással nincs bajom.

2010. szept. 10. 16:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én főzni és mosogatni is utálok, sőt vasalni még jobban, de például a takarítással nincs bajom.
2010. szept. 11. 17:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Az emberek vagy azért nem szeretnek munkába járni, mert nem azt csinálhatják,ami tehetségüknek, kedvüknek, hajlamaiknak megfelelő - vagy a kollégák miatt, akik rosszindulatúak, pletykásak, vagy kinézik őket (pl. mert valaki csóró, szerény,csendes, vagy egyszerűen más,pl.nem szeret pletykálni)

A házimunka azért nem népszerű, mert nem teremtő, nem kreatív munka, csak muszáj megcsinálni (ezért kell megosztani) és eredménye sincs sokáig,újra kell, stb.

Én mosogatni azért nem szeretek, mert a kezem kiszárad és ronda lesz (nem kényesség, ekcémás vagyok). Kesztyűben szoktam, de úgy meg nehezebb az edényt megfogni.

2010. szept. 12. 19:25
 7/8 anonim ***** válasza:

én pl. szeretek füvet nyírni , nagyimnál is mindig lenyírom ha megyünk hozzá :D meg a havat is ellapátolom télen :))

15/F

2010. szept. 13. 09:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Én általában a házimunkát nem szeretem. Viszont szívesen pakolok könyveket, néha örömmel mosogatok, vagy udvart seprek. Viszont ablakot mosni, teregetni, na azt nem.
2010. szept. 13. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!