Az emberek milyen dolgokat nem szeretnek, utálnak csinálni?
Ismerőseim kb. 80%-a utál: Füvet nyírni, havat lapátolni, gyomlálni, takarítani, mosogatni, dolgozni járni, iskolába járni...(azt én sem szeretem, de nincs vele bajom)
Nekem ezekkel a dolgokkal semmi gondom, és nem értem mi a gond ezekkel a dolgokkal...
De, ezeket a dolgokat miért utálják annyira az emberek?
Én nem vagyok hajlandó főzni. Egyszerűen úúútááálok főzni!
A mosogatással nincs bajom.
Az emberek vagy azért nem szeretnek munkába járni, mert nem azt csinálhatják,ami tehetségüknek, kedvüknek, hajlamaiknak megfelelő - vagy a kollégák miatt, akik rosszindulatúak, pletykásak, vagy kinézik őket (pl. mert valaki csóró, szerény,csendes, vagy egyszerűen más,pl.nem szeret pletykálni)
A házimunka azért nem népszerű, mert nem teremtő, nem kreatív munka, csak muszáj megcsinálni (ezért kell megosztani) és eredménye sincs sokáig,újra kell, stb.
Én mosogatni azért nem szeretek, mert a kezem kiszárad és ronda lesz (nem kényesség, ekcémás vagyok). Kesztyűben szoktam, de úgy meg nehezebb az edényt megfogni.
én pl. szeretek füvet nyírni , nagyimnál is mindig lenyírom ha megyünk hozzá :D meg a havat is ellapátolom télen :))
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!