Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is beteges féltéke...

Szerintetek is beteges féltékeny őrült vagyok?

Figyelt kérdés

Vagyis tudom, hogy az vagyok de mit csinálhatnék ellenne?

Nagyon féltékeny vagyok a barátomra pedig tudom, hogy nemcsalna meg meg minden, de ha rágondolok, hogy volt egy meseszerű múltja rögtön rosszul érzem magam miatta (nagyon szerették egymást 1 lánnyal-sokáig együtt voltak aztán a lány szakított,ő pedig mai napig rásem tud nézni erre a lányra)Féltékeny vagyok,mert ez a lány olyan belevalo volt,én meg egy viszahuzodo csendes vagyok és lehet unalmas a barátom számára.én szeretnék a legjobb barátja lenni a barátomnak, de ha elmond valamit és a mondatába szerepel valamilyen más lány is rögtön elkezd gyorssan verni a szivem és örülten féltékeny leszek.Mit tehetnék ellenne?

2011. jún. 23. 11:14
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Igen,az vagy,és nem is lesz jó vége,ettől a legtöbb férfi rosszul van,és menekül előbb-utóbb.
2011. jún. 23. 11:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
semmit nem tudsz tenni, majd ha túlzásba viszed a féltékenykedést akkor ő fog tenni és el hagy.
2011. jún. 23. 11:18
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

Biztos, hogy a párodat szereted?

Nem pedig magadat? Persze jogos, hogy ha fontos neked, akkor nem akarod elveszíteni, de ha erre koncentrálsz, akkor nem tudsz majd neki sokat nyújtani? Csak görcsölsz és korlátozni fogod őt, már csak azzal is, hogy veled inkább meg sem említ más lányokat.

Így viszont nem leszel a legjobb barátja. Ne is akarj lenni, mert arra nem való a barátnő. Arra a barátok valók.

Ne akard kizárólagosan birtokolni. Ehhez persze fel kell nőni.

Az igazi szeretet nem ölel, hanem kitárja a karjait. Kitárja, mikor befogad, és kitárja, mikor elengedi azt, akit szeret.

2011. jún. 23. 11:19
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, utolso nagyon szépen megfogalmaztad,igazad van csak nehéz ugy viselkedni.Hogy szeretem magam?éppen ez a baj,hogy nem és minden lányhoz csak hasonlitgatom magam
2011. jún. 23. 11:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne hasonlítgasd magad. Ez hülyeség és csak a saját önbizalmadat ásod alá.

A másik dolog meg, hogy ne aggódj azon, hogy előtted egy belevaló csajjal járt, te meg visszahúzódóbb vagy. Nyilván, ha annyira jó lett volna számára, hogy egy belevaló csaj pasija volt, akkor most is ilyen lányt választott volna, nem pedig egy olyat mint te. Lehet pont azért választott téged, mert rájött, hogy egy ilyen lány jobban illik hozzá.

2011. jún. 23. 11:30
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ott a lényeg az utolsó sorodban! ,,Minden lányhoz csak hasonlítgatod magad" Nem azt mondom hogy önbizalomhiányos vagy, inkább az a jó szó rá hogy nem ismered magad eléggé... Ha jobban ismernéd maagd, jobban megbíznál magadban és folyton mással hasonlítgatnád össze magad.Próbálj meg jobban megbízni saját magadban elég jó vagy te a barátodnak! Gondolkozz csak el nem véletlenül van meletted, és nem azzal a másik lánnyal van... Te kellesz neki, és tökéletes vagy neki így ahogy vagy! Szóval ne azon agyalj hogy más mivel lenne jobb nállad, éppen elég jó vagy ígyis, szerintem elég bizonyíték rá hogy eggyütt vagytok, és hogy ennyire mély szintre akarod vinni a kapcsolatotokat (te akarsz lenni a legjobb barátja, erre gondolok).

Próbálj meg visszább venni, mert nem jó ha ennyire féltékeny vagy, előbb utóbb már nem fog tetszeni a barátodnak, és ott hagy. Én se bírnék sokat ha féltékeny lenne a barátnőm minden apróságra. Szóval nyugi elég jó vagy te így is, ne gondolkozz azon más lány mivel lenne jobb nállad, mert ez butaság.

2011. jún. 23. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!