Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon beteges, ha feltekeny...

Nagyon beteges, ha feltekeny vagyok ezert a dologert?

Figyelt kérdés
A parom neha egy kozossegi oldalon megnezi egy lany kepeit,aki evekkel ezelott tetszett neki.Nem volt koztuk semmi,csak annyi ,hogy kulsore bejott neki a csaj.Kb. 1-2 havonta parom ramegy a csaj adatlapjara es ilyenkor ez engem nagyon idegesit es jon,hogy leorditsam a fejet.Valoban en reagalom tul?
2009. nov. 12. 17:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem nem reagálod túl, mit nézegeti egy olyan csaj adatlapját, aki neki régen nyíltan bejött?

Ha egy haver lenne vagy valami az más, de így, hogy konkrétan tudod, hogy tetszett neki, így necces a dolog.

Biztos olyat mondanék neki, hogy elgondolkodna, lehet választás elé is állítanám.

és te amúgy honnan tudod, hogy rámegy? elötted teszi? mert akkor jó nagy paréj még mellette.

2009. nov. 12. 17:34
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen velem is előfordult, mármint a párom a volt barátnője képét nézegette egy közösségi oldalon. Természetes, hogy voltak előttem kapcsolatai, de mégis rosszul esett, hogy velem van és valaki más képét nézegeti.Mikor tudattam vele, hogy engem ez zavar, kitörölte az illetőt az ismerősei közül. Szóval, szerintem nem reagálod túl, max. nem kellene ordítozni, nyugodtan közöld vele, hogy neked ez problémát jelent.
2009. nov. 12. 17:34
 3/20 A kérdező kommentje:
Neha fel szoktam lepni az o adatlapjara,mert neki van,hogy nincs ideje es megker,hogy en nezzem meg van-e nala valami ujdonsag.Ma is megkert,es akkor lattam,hogy kiket nezett meg az elmult napokban.
2009. nov. 12. 17:39
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Te is nézegesd az exed/exeid adatlapját. Vajon hogy esik majd neki? :D
2009. nov. 12. 17:40
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
te is kezd el előtte nézegetni az ex pasid oldalát, és figyeld meg, hogy hogy reagál? ha felháborodik, akkor szeret téged, de azért utána mondd el, hogy neked is rosszul esik ám, ha ő ugyanezt teszi.Ha nem szól rá semmit, szerintem kezdj el gondolkozni a kapcsolat jövőjéről...
2009. nov. 12. 17:44
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
én nézegetés közben benyomnék ilyeneket, hogy "jé, kapcsolata van! azt hittem nem fog egykönnyen egy másik csajt találni" ...már csakazért is :)
2009. nov. 12. 17:46
 7/20 anonim ***** válasza:
70%

Előző marhaságokat ír. Én amellett vagyok, hogy mondd meg neki szép szelíden, nyíltan, őszintén és határozottan, hogy "Nézd, engem zavar, hogy rámész XY oldalára. Miért teszed? Megkérlek, hogy ne nézd meg többet. Rossz nekem."

A férfiak nem az utalgatásokból, hátulról jövésekből értenek. Valószínűleg fogalma sincs, hogy ez téged zavar, simán csinálja, és nem zavarja, hogy láthatod, amikor megkér hogy nézd meg, nincs-e valami újdonság. Lehet elég felvilágosítanod hogy neked nem jó, és vége is lesz az egésznek.

2009. nov. 12. 17:51
 8/20 anonim ***** válasza:
53%
Nem tudhatod miért nézte meg. De gondolom nem csak az ő adatlapját szokta megnézni. Lehet hogy kíváncsi valamire, például hogy a csaj akivel régen összejött, tart-e még a kapcsolat, vagy bármi. De ez nem feltétlenül jelenti azt hogy titkon bejön még neki a lány vagy akarna valamit. Szerintem puszta kíváncsiság. De a lejobb, ha megkérdezed tőle, mi érdekli konkrétan. Mivel megkér téged, hogy menj fel az ő nevével, ezért tudhatsz arról is hogy kiket nézett meg, és ezért nyugodtan rá is kérdezhetsz, még teljesen ártatlanul is. Akkor majd szépen megmondja miért nézi meg hogy mi van a lánnyal. De ha leordítod a fejét azzal nem mész semmire, mert ha tényleg vágyik arra a csajra, ettől a vágy nem fog megszűnni, ha meg nem vágyik, akkor azt sem fogod megtudni, és eleve semmi alapja a kiabálásnak, csak a saját magad alatt vágod a fát.
2009. nov. 12. 18:24
 9/20 anonim ***** válasza:
68%
rólam senki ne állítson ki bizonyítványt. Mi az, hogy marhaságokat írok?? Neked jól esne ha azt írnám, hogy ekkora butaságot is rég olvastam? Kultúra... az hiányzik. Csendes megoldási duma meg megy. Nem ambivalens?
2009. nov. 12. 18:30
 10/20 anonim ***** válasza:
80%
Engem is zavarna. Viszont ha jól emlékszem azt írtad, hogy tudod a jelszavát és néha te lépsz be az oldalra. Ilyen hozzáférést nagyon kevés pasi ad a párjának és mivel te tudod és meg is kér úgy gondolom, hogy nincs hátsó szándéka, de attól függetlenül zavaró a dolog.
2009. nov. 12. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!