Nagyon beteges, ha feltekeny vagyok ezert a dologert?
Valószínűleg engem is zavarna,illetve hát zavar is,ha megnézi a volt barátnőit...Tulajdonképpen nekem azzal szokott bajom lenni,ha olyan csajokat néz meg,akik egyértelműen és köztudottan rá vannak kattanva a pasimra..Na akkor kiakadok én is...De semmi képp ne ordibálj vele,inkább beszéljétek meg nyugodtan.
Én is néha belépek a pasim oldalára,bár nem szoktam rá engedélyt kérni.Szoktam is magamat szégyellni miatta,de csak addig,amíg ki nem derül egy-két dolog,ami már tényleg sok.Egy-egy félreérthető üzenet,stb...Ilyenkor aztán én is kinyitom a számat,és olyankor már nem nekem kell magyarázkodnom,hogy miért léptem be..sokkal inkább neki,amiért olyan üzeneteteket kap,amiket nem lehet szó nélkül hagyni...
Koszonom a velemenyeket:) bizom a paromban es belatom,hogy semmi rossz nincs abba ,hogy megnezi a lanyt,de azert be kell vallani rosszul esik.En sem nezegetem a volt parom adatlapjat.Nem akarom,hogy ez neki feltekenysegnek tunjon vagy annak,hogy rovid porazon
fogom.Errol szo nincs.Egyszeruen csak rosszul esik,es az a fajta ember vagyok,akinek,ha valami faj rogton mondja es eleg temperamentumosan(persze amilyen hamar jon,ugy el is megy ez az idegesseg).En ezzel nem akarom a parom eluldozni meg veletlenul sem,de magamon sem tudok valtoztatni,ha egyszeruen ilyen a ,,tuzrolpattant'' vagyok.Mas teren minden rendben van:D.Ez az ugy meg,ha ennyire piszkal engem,marad az onemesztes:p Koszonom meg1x mindenki valaszat mindket oldal valaszolt,akit bantana ez a dolog es azok is akiket nem:)
En srac vagyok es engem peldaul nem zavarna,ha a parom ilyen dolgokert "balhezna".Mindenkinek vannak rossz tulajdonsagai,neked ez a temperamentumossag,ahogy irtad:p. Ez nem nagy emberi hiba.Eleg sok baratnom volt mar es,ha csak ennyi hibajuk lett volna osszetettem volna a ket kezem.Szoval en,ha a pasid lennek meg sem fordulna az agyamba,hogy ennyiert elegem legyen beloled.Viszont maga a kerdesre is adjak valaszt,szerintem a baratod nem azert nezegette azt a masik lanyt ,mert vagyik ra,egyszeruen kivancsisagbol,hogy mi van vele mostanaban...szoval szerintem ezen egyaltalan nem kell parazni:) legyetek boldogok!
21/F
Szerintem ez nem is féltékenységnek nevezhető.Nekem sem tetszene,ha a baratnőm a volt srácát nézné.én is pasi vagyok,de azt mondom,hogy jó az,ha egy lány nem mimóza,hanem az asztalra tud csapni,ha valami nem tetszik neki;)
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!