Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon beteges, ha feltekeny...

Nagyon beteges, ha feltekeny vagyok ezert a dologert?

Figyelt kérdés
A parom neha egy kozossegi oldalon megnezi egy lany kepeit,aki evekkel ezelott tetszett neki.Nem volt koztuk semmi,csak annyi ,hogy kulsore bejott neki a csaj.Kb. 1-2 havonta parom ramegy a csaj adatlapjara es ilyenkor ez engem nagyon idegesit es jon,hogy leorditsam a fejet.Valoban en reagalom tul?
2009. nov. 12. 17:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
42%
Ha ilyen rövid pórázon tartod, hamarosan le fog lépni. Én sem bírnám, ha minden egyes lépésem után kutatna a párom. Tartsd nyitva a szemed, de ne legyél betegesen féltékeny.
2009. nov. 13. 11:38
 12/20 anonim válasza:
50%
Csatlakozom az előttem szólóhoz, hogy óvatosan ezzel a féltékenykedéssel, mert egy ideig lehet, hogy bírja, hogy szinte mindent számon kérsz rajta, és lehet, hogy jó képet is vág hozzá de csak egy ideig, és egyszer csak kiborul a bili és megelégeli, hogy egy nyugodt lépést nem tehet, mert sosem tudja Te mit fogsz majd hozzá szólni és vajon megint majd lehordod-e érte.Hidd el ekkor már késo lesz a szemléletváltáshoz.Nem kell mindent annyira szívre venni és legfőképp minden apró dologból vitát alakítani ki a kapcsolatban, mert egy idő után megelégeli magát a dolog és onnan nincs vissza út.
2009. nov. 14. 12:42
 13/20 anonim ***** válasza:
Ó ez már túlzás!!! Az én férjem is meg szokta nézni a volt nőit, és nem a hátam mögött - hanem kommentálja h de meghhízott, ez meg kopaszodik, ez meg még mindig egyedülálló.... Engem is érdekel bizonyos szintem hisz ismerem őket. És azt is tudom h csak megnézi, nem üzen neki, nem akarja felvenni a kapcsolatot velük. Engem is érdekelnek a régi barátaim de csak olyan szinten h látom van gyereke, van munkahelye és örülök ha boldog. Az életünk részei voltak egykor. Fölösleges tabukat gyártani. engem határozottan idegesítene ha a férjem megtiltaná h rákattintsak valakire!!!!
2009. nov. 16. 15:20
 14/20 anonim ***** válasza:
94%
Én kifejezetten szeretek ezeken a közösségi oldalakon "nyomozni" nézegetni sok ember, hogy mi van velük, barátjukkal, barátnőjükkel... szóval csak úgy unalmamban. Fiúkat lányokat vegyesen nézek, és követem mi van velük. Kiakadnék, ha a barátom ezért féltékeny lenne, mivel semmi oka rá.
2009. nov. 16. 17:30
 15/20 anonim ***** válasza:
48%

Valószínűleg engem is zavarna,illetve hát zavar is,ha megnézi a volt barátnőit...Tulajdonképpen nekem azzal szokott bajom lenni,ha olyan csajokat néz meg,akik egyértelműen és köztudottan rá vannak kattanva a pasimra..Na akkor kiakadok én is...De semmi képp ne ordibálj vele,inkább beszéljétek meg nyugodtan.

Én is néha belépek a pasim oldalára,bár nem szoktam rá engedélyt kérni.Szoktam is magamat szégyellni miatta,de csak addig,amíg ki nem derül egy-két dolog,ami már tényleg sok.Egy-egy félreérthető üzenet,stb...Ilyenkor aztán én is kinyitom a számat,és olyankor már nem nekem kell magyarázkodnom,hogy miért léptem be..sokkal inkább neki,amiért olyan üzeneteteket kap,amiket nem lehet szó nélkül hagyni...

2009. nov. 17. 14:12
 16/20 anonim ***** válasza:
Engem is zavarna. Azért ez nem ugyanaz, hogy több volt nőjét megnézni, hogy hú de meghízott. Ha csak egyét nézegeti folyton, az igenis zavaró. Miért nézi? Mert tetszik neki? Szóval a lényeg, hogy jelenetet ne rendezz, mert azzal csak elriasztod a párod, de igenis add a tudtára, hogy ez téged zavar és ha lehet, ne nézegesse, de legalábbis ne sűrűbben, mint mások adatlapját. Én is meg szoktam nézni az ismerőseim adatlapját, de úgy időszakosan szinte mindenkiét, nem csak egyét....
2009. nov. 17. 15:06
 17/20 A kérdező kommentje:

Koszonom a velemenyeket:) bizom a paromban es belatom,hogy semmi rossz nincs abba ,hogy megnezi a lanyt,de azert be kell vallani rosszul esik.En sem nezegetem a volt parom adatlapjat.Nem akarom,hogy ez neki feltekenysegnek tunjon vagy annak,hogy rovid porazon

fogom.Errol szo nincs.Egyszeruen csak rosszul esik,es az a fajta ember vagyok,akinek,ha valami faj rogton mondja es eleg temperamentumosan(persze amilyen hamar jon,ugy el is megy ez az idegesseg).En ezzel nem akarom a parom eluldozni meg veletlenul sem,de magamon sem tudok valtoztatni,ha egyszeruen ilyen a ,,tuzrolpattant'' vagyok.Mas teren minden rendben van:D.Ez az ugy meg,ha ennyire piszkal engem,marad az onemesztes:p Koszonom meg1x mindenki valaszat mindket oldal valaszolt,akit bantana ez a dolog es azok is akiket nem:)

2009. nov. 28. 16:00
 18/20 anonim válasza:

En srac vagyok es engem peldaul nem zavarna,ha a parom ilyen dolgokert "balhezna".Mindenkinek vannak rossz tulajdonsagai,neked ez a temperamentumossag,ahogy irtad:p. Ez nem nagy emberi hiba.Eleg sok baratnom volt mar es,ha csak ennyi hibajuk lett volna osszetettem volna a ket kezem.Szoval en,ha a pasid lennek meg sem fordulna az agyamba,hogy ennyiert elegem legyen beloled.Viszont maga a kerdesre is adjak valaszt,szerintem a baratod nem azert nezegette azt a masik lanyt ,mert vagyik ra,egyszeruen kivancsisagbol,hogy mi van vele mostanaban...szoval szerintem ezen egyaltalan nem kell parazni:) legyetek boldogok!

21/F

2009. nov. 28. 17:42
 19/20 anonim válasza:
17:42 vagyok megint.Azt is irtad,hogy olyan "tuzrolpattant"vagy,ezt altalaban szeretik a pasik.Vitakban hevesebb teremtes lehetsz ,de az ilyen csajok az agyban is altalaban ilyen tuzrolpattantak,szoval ott kompenzalod a vitakban levo vermersekleted.Ez csak egy off . volt,de gondoltam megosztom:)
2009. nov. 28. 17:46
 20/20 anonim válasza:

Szerintem ez nem is féltékenységnek nevezhető.Nekem sem tetszene,ha a baratnőm a volt srácát nézné.én is pasi vagyok,de azt mondom,hogy jó az,ha egy lány nem mimóza,hanem az asztalra tud csapni,ha valami nem tetszik neki;)

31/F

2009. nov. 29. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!