Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon féltékeny vagyok! Mit tegyek? Ez már szerintem beteges!
Kedves első hozzá szóló mi bajod van a közösségi oldalakkal?
Kedves kérdező nem normális ez amit párod csinál! Én biztos nem tűrném el !:S
Próbáld meg beszélni vele!
Amúgy mióta vagytok együtt,hány évesek vagytok?
Ha nekem van barátnőm eszembe se jut más csajokat nézegetni. Kerülöm a feszültséget és ha járok egy lánnyal akkor nem azért hogy őt idegesítsem mindenféle fassággal. PONT. Hagyd el és járj olyannal aki megbecsülne és nem idegesít minden trutyival.
Azért sztárolja magát, mert amúgy a kutyának nem kell (csúnya rusnya kinézete végett) és bízik abban hogy egyszer majd rajtad kívül lesz még egy nője!!! Mert ez a menő ez a trendi. Meglátod igazam lesz.
21/F
Jelölj be te is mindenféle ismeretlen (helyes) pasikat közösségi oldalakon, az se baj, ha beszélgetsz is velük, hátha a végén még találsz jobbat is, mint a mostani.
Egyébként meg beszéljétek meg, miért jó ez neki, mondd el neki, hogy ez neked rosszul esik. Ha nagyon fontos vagy neki, megérti. Ha nem érti meg, kevésbé vagy fontos neki. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeret, csak hogy nem annyira, amennyire neked szükséged lenne rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!